Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Unikátny ROZPRÁVKOVÝ festival pre celú rodinu prináša víly, drakov aj odvážnych rytierov!
Zdielať na

Unikátny ROZPRÁVKOVÝ festival pre celú rodinu prináša víly, drakov aj odvážnych rytierov!

Dračie dni sa stali putovným festivalom, ktorý počas letných prázdnin prichádza za svojimi divákmi. Nielen herci, ale aj umelci cestujú po čarovných hradoch aj zámkoch, aby sa popri dračích rozprávkach, hrách a vôňach chutného jedla, zabavili deti aj rodičia z celého Slovenska. A o tom je tento unikátny rozprávkový festival.

Pozrite si DRUHÚ časť rozhovoru:

​Dračie dni sú originálny rozprávkový festival pre celú rodinu. Pozývame Vás do sveta drakov, víl a odvážnych rytierov, v ktorom ožijú tie najkrajšie legendy. Počas tohto leta precestujeme Slovensko s ešte bohatším celodenným programom.

Tešiť sa môžete na originálnu dračiu rozprávku s profesionálnym hereckým obsadením. Táto je však interaktívna, takže nebude len na pozeranie. Staňte sa aj sami súčasťou príbehu a príďte našim hrdinom na pomoc v náročnej úlohe tohto leta. Zachráňme spoločne malého dráčika Arnošta pred intrigami zloducha Zloboja.

Len s pomocou detí môže dobro zvíťaziť nad zlom! Dračiu rozprávku bude sprevádzať bohatá ponuka zábavy a aktivít Hradných hier a pestré stánky remeselníkov Hradného jarmoku. 

Súvisiace články

Najčítanejšie