Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Porotca X Factoru Oto Klempíř (51): Naháňa ľuďom strach!
Zdielať na
Showbiznis

Porotca X Factoru Oto Klempíř (51): Naháňa ľuďom strach!

Uznávaný hudobník a producent, Oto Klempíř, sa úlohy porotcu X Factoru zhostil s nadšením. Už po prvom dni nakrúcania mu bolo jasné, že na súťažiacich bude prísny a nedaruje im vôbec nič. Ale to len preto, lebo chce nájsť skutočnú spevácku hviezdu.

Oto Klempíř sa v Bratislave cíti výborne. "Je to X Factorom. Mám rád talentovaných ľudí, dobré jedlo... S kolegami si rozumiem, páči sa mi hotel...," vraví Oto. 

Oto však zabudol podotknúť, že súťažiaci sa ho od prvého momentu báli. "Ľudia na mňa kričali: My vás nemáme radi. A to beriem ako úspech," podotkol. 

Hudobník, producent a jeden zo zakladajúcich členov skupiny J.A.R. je totiž na svoju tvrdú povahu pyšný. Občas sa v ňom vraj čosi zlomí, ale okamžite to hodí za hlavu. "To je Ondrova úloha," zdôraznil.

Oto sa totiž rozhodol, že on bude súťažiacim hovoriť iba pravdu, aj keď krutú a bolestnú. "Jedni sú dobrí, iní menej. Práve to napätie však robí z X Factoru veľmi zaujímavý projekt plný emócií," dodal Oto. 

A emócií bude v X Factore naozaj dosť. Radosť, smútok, smiech dokonca potoky sĺz. Ani sebavedomí súťažiaci nedokázali uniesť kritiku, ktorá sa na nich zosypala po ich výkonoch. V X Factore budú súťažiť Česi i Slováci no víťaz môže byť iba jeden. Ani Oto nedokáže ešte odhadnúť, odkiaľ bude pochádzať. Krutý porotca si vraj vybral favoritov z oboch krajín.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie