Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Dara objasnila, prečo vyzerá tak zvláštne! Prirovnaním k bublanine fakt prekvapila!
Zdielať na

Dara objasnila, prečo vyzerá tak zvláštne! Prirovnaním k bublanine fakt prekvapila!

Archívna reportáž

Prečo sa rozhodla speváčka Dara Rolins (51) zdieľať svoje fotografie po plastike tváre už teraz, v ešte, podľa jej slov, neukončenom procese, po veľkej kritike vysvetlila na sociálnej sieti. Dara si zrejme uvedomila, že nie všetci chápu, ako to po akejkoľvek plastickej operácii funguje, že ide o niekoľko mesačný proces transformácie do konečnej podoby, kým si všetko sadne. Prosto zatiaľ to nie je plne "dopečené", ako napísala.

​Väčšina komentárov k Darinmu výsledku po faceliftingu sú kritické, najmä preto, že sa na seba podľa mnohých už veľmi nepodobá. Rolins pritom patrí medzi tie celebrity, ktoré si veľkú pozornosť získavajú aj vďaka dôrazu na svoj životný štýl a zjav. O všeličom, vrátane jej súkromia, informuje svojich nemálo sledovateľov na sociálnych sieťach. Odkedy sa dala dokopy s bývalým hviezdnym futbalistom Pavlom Nedvědom, akoby nabrala druhý dych a okrem úspechov v speváckej kariére chce asi zapôsobiť aj svojím mladistvým vzhľadom a neklesajúcim elánom.

Zrejme ale pochopila svoje limity v boji s časom, preto rozhodla nechať vylepšiť rukami talianskeho plastického chirurga, ktorý to bez opýtania zverejnil. Načas sa potom odmlčala a trávila v pokoji zhruba dva mesiace v Dubaji, odkiaľ sa nedávno vrátila domov a konečne sa fanúšikom ozvala. Svojou novou tvárou ale mnohých šokovala, a tak teraz dokola komentuje a vysvetľuje. "Každý normálny, aj len trochu objektívny človek vie, že žiadny zákrok nie je vyliečený vo chvíli, keď dávajú dole sádru, obväzy, náplasť... Všetko má svoj dojazd. Svoj čas, potrebnú dobu rekonvalescencie, tzv. ,než si to sadne'," ujasnila Dara a pokračovala.

Hoci tvrdí, že vek nerieši, zjavne to neplatí vo všetkých ohľadoch:

"To, ako vyzerám teraz, je, samozrejme, aktuálny stav, ktorý nemá nič spoločné so stavom finálnym. A to, že si dám fotku na insta, pretože vás chcem pozdraviť už teraz, je len moje dobrovoľné riziko, že sa ozve zástup mudrlantov s vetou ,tak toto sa ozaj nepodarilo'. Jasné, že sa to ,nepodarilo'! Veď to je ako keď vytiahnete z trúby bublaninu v polovici pečenia," ohradila sa popová diva vtipným prirovnaním, čím ale potvrdila, že to zatiaľ nie je také, ako by chcela a azda aj ona verí v pozitívnu zmenu. Snáď sa jej tvár časom skutočne "dopečie" ako tá bublanina. Ako tvrdí, Nedvěd ju aj v tomto smere podporuje, ba niektorí poukazujú na to, že aj on v tvári nejako veľmi omladol, ktovie, či sa aj on nenechal trošku vylepšiť...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Najčítanejšie