Jasno
19°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Darina exotická romantika s Nedvědom! Luxus za ŠIALENÉ peniaze!
Zdielať na

Darina exotická romantika s Nedvědom! Luxus za ŠIALENÉ peniaze!

Archívna reportáž

Čerstvo zamilovaná speváčka Dara Rolins (49) sa rada na Instagrame pochváli s jej láskou, futbalistom Pavlom Nedvědom (49). Obaja v druhej polovici tohto roku oslávia okrúhle životné jubileum - päťdesiatku. Obaja však na svoj vek ani trochu nevyzerajú. Najmä Dara rada vystavuje svoju dokonalú figúru na obdiv, o svoj zjav veľmi dbá. Niekedy to ale možno aj tak trochu viac preháňa s filtrami a úpravami tváre, ale pevnú postavu si skutočne vydrela. A nie je vôbec na počudovanie, že Dara je stále snom mnohých mužov, fešného Nedvěda nevynímajúc.

​Keď sa do nej jedna sledovateľka v komentári na Instagrame obula, že je zlatokopka, veľmi ju to rozčúlilo. Okamžite zareagovala informáciou o jej majetkových pomeroch. "Čo prosím? Myslíte si, že mi ten trojposchodový dom, ďalší v Emirátoch, dve autá v garáži a niekoľko miliónov na účte niekto venoval? To posledné, čo som, je zlatokopka. To mi ver," rozpísala sa Rolins o svojich majetkových pomeroch. Financie získava nielen ako speváčka, ale aj ako zdatná obchodníčka. Núdzou rozhodne netrpí a nemusí sa preto rozhodne upínať ani na majetok Nedvěda. Dala tak najavo, že luxus čistej lásky si môže ešte stále dopriať bez postranných myšlienok na finančný bonus. V tomto vzťahu si rozhodne ani jeden zlatokopectvo vyčítať nemusí.

Speváčka miluje luxusné dovolenky v exotike. Veľa cestuje a v posledných rokoch si veľmi obľúbila Bali, kde v zimných mesiacoch trávila až niekoľko týždňov v teple. No ako minulý rok, ani tento tam ísť nešla kvôli striktným pandemickým opatreniam. Pre zmenu si zvolila exotické Maledivy, ale nešla tam sama, ani s dcérou Laurou, ale s jej láskou Nedvědom. Na Instagrame sa pochválila aj ich spoločnými fotkami. Dovolenku trávia v luxusnom hotelovom rezorte svetoznámej siete na ostrove Fari Islands. Poriadne sa museli buchnúť po vrecku, keďže jedna noc v hoteli stojí okolo 2000 eur. Desaťdňová dovolenka tam znamená dvadsaťtisíc len za ubytovanie. K tomu treba prirátať letenky, zrejme minimálne v biznis triede, stravu a nápoje, čo bude dokopy azda ešte raz toľko.

Aj takýto luxus ponúka ubytovanie na Fari Island patriacom do súostrovia Maldivy ležiacom v Indickom oceáne:

​Na webovej stránke hotela sa uvádza, že apartmán má rozlohu neuveriteľných 155 metrov štvorcových. Jeho súčasťou je rozľahlá mramorová kúpeľňa so sprchovacím kútom a veľkou vaňou. Je tam aj obrovská posteľ, na ktorej sa Dara s jej milovaným vyfotila a zverejnila to na Instagrame. Rovno pred spálňou je terasa s vlastným bazénom a sotva z neho vykročia, sú na prekrásnej pláži s povestným belostným pieskom. Pri majetkoch, aký obe hviezdy majú, sa skutočne niet čo čudovať, že do zrejme prvej spoločnej dovolenky v exotike neváhali investovať peniaze, aké niektoré rodiny dokopy nezarobia ani za rok.

Dara odhalila súkromie, keď zverejnila fotografiu s Pavlom Nedvědom priamo z postele luxusného hotela:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie