Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Basiková šokovala fotkami, dobitá na nepoznanie!
Zdielať na

Basiková šokovala fotkami, dobitá na nepoznanie!

Archívna reportáž

Po tom, ako sa v polovici februára ukázala Bára Basiková (61) na svojom instagramovom profile neupravená, ju zrejme negatívne reakcie jej sledovateliek primäli k zamysleniu sa nad svojou prezentáciou. Vyzerala vtedy na jej fotkách skutočne neupravene, no zjavne si z toho nič nerobila. No tentokrát už skutočne poriadne šokovala - zverejnila fotku, kde má na pohľad úplne dobitú tvár.

​Aj keď sa o speváčke Báre Basikovej nedá povedať, že je typickou kráskou, má charizmu a pre mnohých je atraktívna. V poslednej dobe sa ale niektorým nepáčilo, keď sa prezentovala na svojom instagramovom profile nenalíčená. Ešte väčší šok však spôsobila, keď sa tam aktuálne objavila s fialovými podliatinami okolo očí aj na tvári. Našťastie, nešlo o žiadne násilie.

Bára svojim sledovateľom vysvetľovala, že si na chvíľu v klipe Zlej kluk od skupiny Krucipüsk na vlastnej koži vyskúšala, ako sa "cíti žena, ktorá je týraná vlastným manželom". Bára, napriek tejto citlivej téme, ponuku role týranej matky vo videoklipe prijala. "Domáce násilie, keď vás manžel v jednom kuse bije za nič. Smutné to je, veľmi smutné," odkázala Bára vo videu zlomeným hlasom, pričom tak trochu šušľala, akoby nemohla hýbať zranenou čeľusťou. "Tak toto je pekne hnusné," uznala speváčka skvelú prácu šikovných maskérok. Isté je, že týmto vyjadrením na sociálnej sieti vzbudila pozornosť aj na tento hudobný klip. Jej sledovatelia svorne uznali, že ich jej zábery s modrinami na tvári naozaj šokujú.

Jeden klip o domácom násilí už má Bára nakrútený, ten najnovší ešte nie je publikovaný:

Šesťdesiatnička s dušou tínedžerky aktuálne nemá vzťah a tvrdí, že je úplne spokojná. Isté je, že Bára posledné roky neprechádza jednoduchým obdobím. Pre záhadnú chorobu jej vypadali vlasy a preto nosila a aj ešte zrejme nosí parochne. Treba ale uznať, že vyzerá výborne!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bára Basiková (@bara__basikova)

Najčítanejšie