Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Slováčková bojujúca s rakovinou zverejnila fotku po chemoterapii a pridala jasný odkaz!
Zdielať na

Slováčková bojujúca s rakovinou zverejnila fotku po chemoterapii a pridala jasný odkaz!

Zdroj: Instagram/AS

Na svoju pevnú vôľu môže byť Anička Slováčková (28) hrdá. Napriek tomu, že už pár mesiacov podstupuje liečbu rakoviny chemoterapiou, naďalej koncertuje a vystupuje v divadle. Pre mnohých je vzorom nezlomnosti a iste si uvedomuje, ako jej príklad môže pomôcť hlavne tým, ktorí zažívajú podobný boj. Na svojom instagramovom profile sa nebojí ukázať ani v stave, keď je tesne po chemoterapii.

​Iba nedávno sa zverila Anička Slováčková na sociálnej sieti, ako má niekedy chuť rozbiť všetky zrkadlá, aby sa v nich nevidela. Chemoterapia vzhľadu rozhodne neprispieva, tobôž keď je pacient len krátko po nej a cíti sa pod psa. Na dôkaz toho ako to aj s ňou vyzerá po ďalšej dávke, zdieľala Anička na Instagrame svoju fotografiu z minulého piatka. "Taký menší reality check a ideme ďalej. Je to všetko jedno. Kašlať na kruhy, kilá, vlasy, všetko," vyjadrila svoje odhodlanie ani po takom zásahu do organizmu nestagnovať.

Cez víkend ju čakalo vystúpenie v divadle, kde ju v maskérni dali do parády. "Ešte šťastie, že máme tie mejkapy, čo? …a prášky na nevoľnosť. Prvá fotka z nedeľného popoludnia z divadla, kde sme hrali moju milovanú Kapku medu pro Verunku. Foto číslo dve zo sobotného večera po piatočnej chemoške," odkázala sympatická umelkyňa svojim sledovateľom. Rozdiel medzi jej unavenou tvárou bez mejkapu z piatka a pekne upravenou zo sobotného vystúpenia bol radikálny. Jej fanúšikovia ale nešetrili chválou s povzbudzovali ju na jej ceste k uzdraveniu.

Vypočujte si jednu z najnovších Aničkiných piesní:

Už v predchádzajúcom príspevku sa Anička zamýšľala nad vnímaním svojho vzhľadu. "Chcela som napísať post o nejakom vnímaní seba samej po vzhľadovej stránke, keď človek prechádza liečbou…," začala svoju úprimnú spoveď, no potom to vraj zmazala, keďže sa jej zdalo byť pri liečbe rakoviny "absurdné, riešiť v takej dobe nejaké kilá naviac, stratu vlasov, alebo rýchlejšie rastúce chlpy všade". Neskôr sa však k textu na túto tému predsa len vrátila a priznala, že sa jej niekedy "nechce vyliezť z postele" a na hlavu by si dala "rovno vrece od zemiakov", ale snaží sa to prekonať a byť nad vecou. A má rozhodne pravdu v tom, že na jej ceste skutočne vzhľad nie je na prvom mieste.

Najčítanejšie