Polojasno
13°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Sú opäť spolu?! Bagárová a Muradov ako dokonalá rodinka!
Zdielať na

Sú opäť spolu?! Bagárová a Muradov ako dokonalá rodinka!

Archívna reportáž

Po predvianočnom priznaní Moniky Bagárovej, že jej vzťah so zápasníkom MMA Makhmudom Muradovom (31) je definitívne ukončený, sa začína zdať, že to azda až také definitívne nebude. No dlhé odlúčenie páru, ktorý má spoločne 1,5-ročnú dcérku Rumiu, spravilo svoje a obaja k sebe stratili dôveru. Mach mal veľa starostí s vytvorením svojej novovytvorenej zápasníckej asociácie v Uzbekistane, a teší sa aj z obrovskej popularity v jeho krajine. Monika bola zas zaneprázdnená svojou prácou, ale zároveň aj starostlivosťou o dcérku. Pomoc našla našťastie u svojich rodičov.

​Bagárová zrejme pochopila, že ak chce naďalej budovať svoju kariéru speváčky, musí im byť nablízku, a tak si vlani v septembri kúpila pozemok na stavbu domu pri Brne, kde jej rodičia bývajú. No možno ešte bude všetko inak. Po Muradovom príchode do Prahy pred zhruba mesiacom, kam prišiel, aby sa tvrdo trénoval na plánovaný zápas, došlo zrejme predsa len k zblíženiu rozídeného páru. 

Dá sa predpokladať, že hlavný dôvod je ich dcérka Rumia, ktorú obaja milujú nadovšetko, ako tvrdia. Mach sa vyjadril jasne, rovnako aj Monika. "Obaja pre ňu dýchame a spravíme vždy všetko preto, aby bola šťastná a nechýbalo jej nič. Tým nemyslím materiálne," napísala speváčka a dala tak najavo, že jej chcú poskytnúť aj rodinu, najviac ako sa to dá. Odkedy je Mach v Prahe, s dcérkou sa už viackrát videl, no zdá sa, že pri tom nechýbala ani Monika.

Monikin zatiaľ posledný hudobný počin vznikol v spolupráci so spevákom Slzom, vypočujte si ich pieseň s názvom Červánky:

Osud pomohol tomu, že sa v Prahe kvôli zraneniu bude musieť Muradov zdržať dlhšie, aby si ho vyliečil a mohol nastúpiť na plánovaný zápas v zahraničí. Zatiaľ si užíva chvíle s dcérkou a vzal ju aj do hračkárstva, ako sa pochválil na Instragrame. Fotku z toho istého hračkárstva ale pridala aj Monika, celkom zjavne teda boli spolu. 

V hračkárstve bol Mach s Ruminkou...

Instagram/MM

​...ale zjavne aj s Monikou:

Instagram/MB

​Pridal ešte video z postele, kde leží s dcérkou, a dá sa predpokladať, že ho nakrúcala Monika. Na prvý pohľad by sa zdalo, že je kríza zažehnaná, no ako je to skutočne a či má vzťah budúcnosť, zatiaľ obaja mlčia. "Neviem, čo bude zajtra. Uvidíme," konštatoval už pred časom o svojich plánoch. Speváčka pre zmenu zverejnila vetu z Biblie, ktorá má značne veľavravný význam aj v jej prípade. "Lebo ak vy odpustíte ľuďom ich previnenia, aj váš nebeský Otec vám odpustí," napísala a mnohí dúfajú, že tak dala najavo, čo sa stalo v jej vzťahu k Machovi.

Spokojnosť a šťastie malej Ruminky je u oboch rodičov na prvom mieste, táto fotka už ale vyzerá až príliš dokonalo:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Najčítanejšie