Polojasno
20°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Nonbinárna speváčka kruto reaguje na exsnúbenca: Môj vibrátor je lepší!
Zdielať na

Nonbinárna speváčka kruto reaguje na exsnúbenca: Môj vibrátor je lepší!

Archívna reportáž

Za jednu z najvýstrednejších amerických speváčok možno rozhodne považovať Demi Lovato (29). Táto kontroverzná hviezda minulý rok oznámila, že sa nepovažuje jednoznačne ani za ženu, ani za muža a žiadala, aby jej všetci onikali. "Sme hrdí, že vám môžeme oznámiť, že sa identifikujeme ako nebinárna osoba a oficiálne meníme svoje zámená na oni/ich,“ takto oznámila túto svoju radikálnu zmenu osobnosti. V roku 2020 sa ale zjavne považovala ešte za ženu, keďže intenzívne prežívala lásku s hercom Maxom Ehrichom (30).

​Začali spolu randiť koncom marca, v dobe pandémie, a už po necelých štyroch mesiacoch sa v júli zasnúbili. Koncom septembra sa ale na prekvapenie všetkých náhle rozišli. Pár dní predtým sa na sociálnej sieti vyznávala z veľkej lásky k Maxovi. Plánovala s ním aj založiť rodinu. Dôvod rozchodu Max nepochopil. "Je to tá najšialenejšia vec, najbizarnejší zážitok," napísal sklamane, no šírili sa klebety o jeho flirtoch mimo vzťahu s Demi. 

Zakrátko po rozchode si nechala speváčka radikálne zostrihať vlasy. "V novembri som si ostrihala vlasy a cítim sa tak slobodná. Cítim sa byť viac sama sebou, tým, kým naozaj som. Vnímam aj fakt, že som sa pravdepodobne za svoje vlasy skrývala, najmä keď som hovorila o svojej minulosti, keď som sa zotavovala z poruchy príjmu potravy. A využíval som svoje vlasy na to, aby som to za ne maskovala. Odviedlo to pozornosť od môjho tela. Ale rozhodne je ľahšie mať krátke vlasy, cítim sa tak dobre celý deň," vyznala sa Lovato v rozhovore pre moderátorku talkshow Ellen DeGeneres začiatkom roku 2021. Postupne začala menej dbať na svoju ženskú stránku aj oblečenie a v septembri sa vyhlásila za nebinárnu osobu. "Väčšinu života sme rástli pred vami všetkými. Videli ste to dobré, to zlé a všetko medzi tým,“ vyznala sa. Jej fanúšikovia zostali v šoku, ale väčšina ju podporila.

Z dlhovlasej krásky je holohlavá drsniačka:

​Jasala najmä komunita LGBT, ale niektorí romanticky zmýšľajúci fanúšikovia stále spomínajú na jej lásku s Maxom Ehrichom. Nedávno ju v diskusii na sociálnej sieti požiadali, aby zhodnotila vzťah s ním aspoň tromi slovami. Demi zareagovala veľmi kruto. "Môj vibrátor je lepší," napísala na Instagram. V komentároch od sledovateľov sa názory na jej výrok rôznili od tých, čo si myslia, že nemala použiť také urážlivé slová, až po takých, čo ju povzbudzovali. Fotkou s odhaleným "pekáčom buchiet" na bruchu sa pridal s názorom aj sám Max Ehrich, zjavne veľmi nad vecou. "Nikto sa nikdy nesťažoval," pripísal k fotke a pridal smajlík s vyplazeným jazykom.

Demi sa teší na koncerty, láka aj takýmito sexi fotkami:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato)

Rozchod pritom znášal Max veľmi ťažko. "Bol som na pľaci, nakrúcali sme film Southern Gospel, keď som zapol telefon a uvidel tie titulky. Prisahám, že je to pravda, takto som sa o našom rozchode dozvedel," tvrdil vtedy a vinil Demi, že necháva svojich fanúšikov, aby ho šikanovali. Zasvätenci z okolia Lovato však tvrdili, že mu to oznámila ešte predtým, ako sa táto správa zverejnila. "Nechce s ním byť v kontakte. Je úplne zahanbená z jeho správania a z toho, že začal na sociálnych sieťach rozoberať ich súkromné záležitosti. Nechce s ním mať nič spoločné," prezradil vtedy nemenovaný zdroj s tým, že sa spolu preto hádali. Samotná speváčka, ktorá sa 12 dní pred oznámením rozchodu vyznávala z lásky k Maxovi, nikdy dôvod rozchodu nezverejnila. Zjavne to ale nebolo nič pekné, súdiac podľa jej aktuálneho krutého vyjadrenia na jeho adresu. 

Túto fotku pridal Ehrich krátko po urážke od expriateľky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Max Ehrich (@maxehrich)

Súvisiace články

Najčítanejšie