Oblačno
23°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Ceterová sa pochválila čerstvo nafúknutými perami! Ľudia ju poriadne zhejtovali!
Zdielať na

Ceterová sa pochválila čerstvo nafúknutými perami! Ľudia ju poriadne zhejtovali!

Archívna reportáž

Už sa zdalo, že manželka zápasníka MMA Karlosa Vémolu (38), Lela Ceterová (34), upustila od výrazných úprav svojej vizáže na estetických klinikách, ale zjavne to nebol trvalý stav. Opäť si dala riadne prifúknuť pery, čím sa hneď pochválila na jej instagramovom profile. Nedočkala sa však veľkej pochvaly od jej sledovateľov, ba práve naopak.

​Vo svojom mladom veku už absolvovala influencerka Lela Ceterová, aj podľa názoru mnohých jej sledovateľov, azda až priveľa estetických zákrokov. Takmer sa na seba spred pár rokov už ani nepodobá, ale ona je zrejme spokojná. Vlani po operácii zadnice sa síce zverila, že už s plastikami končí, ale ktovie, keď sa zas pochválila na Instagrame s novo nafúknutými perami. Pritom si ich dala len minulý rok zmenšiť, lebo si vraj uvedomila, že je "potrebné niektoré veci zmeniť do prirodzenejšieho vzhľadu".

Ku svojmu príspevku s fotkou jej čerstvo napichaných pier Lela napísala: "Ženská krása je nádherná vo svojej rozmanitosti. Každá z nás sa chceme páčiť sebe a svojmu okoliu. Je veľmi dôležité cítiť sa krásne vďaka zovňajšku aj po duševnej stránke. Estetické úpravy ľudí veľmi rozdeľujú v názoroch, čo je absolútne v poriadku, nemôže sa všetkým páčiť to isté, ale dôležité je, aby sme sa naučili s úctou a porozumením rešpektovať aj opačné názory." Ak očakávala od jej sledovateľov podporu, veľmi sa mýlila. V komentároch sa na ňu zosypala kritika a hejty.

Lela sa predviedla aj v jojkárskych Nákupných maniačkach:

​Z tých prijateľnejších sa dajú vybrať napríklad aj názory: "Toto už je fakt veľa. To už je snáď choroba. Závislosť. Nie je nad prirodzenosť," či "Lela, to snáď nie. Ja ťa tak bránim, že ideš do seba, chodíš aj umiernenejšie oblečená, a ty to tam zas natlačíš." V mnohých iných komentároch ju ale vôbec nešetrili a objavili sa v nich aj vulgarizmy. Na to všetko Lela reagovala len v krátkosti a zjavne ironicky: "Ďakujem za váš názor, prajem vám krásny deň." Za tie roky, čo sa Lela predvádza na sociálnych sieťach, je zvyknutá na všeličo, a ani hejty ju nijako neodrádzajú od jej štýlu. A ktovie, možno si kačací úsmev vyžiadal jej manžel, ktorému sa presne takéto ženy páčia.

Najčítanejšie