Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Speváčku našli bez známok života! Mala len 47 rokov, o jej trápení sa vedelo!
Zdielať na

Speváčku našli bez známok života! Mala len 47 rokov, o jej trápení sa vedelo!

Zdroj: pexels.com

Niekedy sa zdá byť všetko dokonalé, no abi úspech a peniaze zjavne šťastie nezaručia. Úspešná americká gospelová speváčka Mandisa sa netajila so svojím dlhoročným bojom s depresiami. Priznala aj to, že raz už bola veľmi blízko k samovražde, ale zachránila ju viera v boha. Zdá sa, že ani tá už nestačila, vo štvrtok ju našli v jej dome v Nashville bez známok života. Zomrela vo veku 47 rokov, príčina jej skonu zatiaľ nie je oficiálne známa.

​Zástupca speváčky Mandisy potvrdil jej náhly skon 18. apríla pre miestny denník The Tennessean"Môžeme potvrdiť, že včera Mandisu našli v jej dome. V tejto chvíli nepoznáme príčinu smrti ani ďalšie podrobnosti. Prosíme vás o modlitby za jej rodinu a blízky okruh priateľov v tomto neuveriteľne ťažkom období." Gospelovú a kresťanskú speváčku ocenila aj kresťanská rádiová sieť K-Love. "Jej láskavosť bola epická, úsmev elektrický, hlas masívny, ale nezodpovedal veľkosti jej srdca. Jej boje sa skončili, teraz je s Bohom, o ktorom spievala," stálo vo vyhlásení s prosbou o modlitbu.

David Pierce, speváčkin kamarát, pridal aj osobnú spomienku zdôrazňujúc jej vieru: "Mandisa milovala Ježiša a jej nezvyčajne rozsiahlu platformu využívala na to, aby o ňom hovorila na každom kroku." Nebolo, žiaľ, tajomstvom, že speváčka dlhú dobu bojovala s nadváhou aj s depresiami. Po úmrtí jej najlepšej kamarátky, ktorá podľahla rakovine prsníka, si chcela siahnuť na život. "Bola som veľmi blízko tomu, aby som poslúchla hlas, ktorý mi hovoril: ,Môžeš byť s Ježišom hneď teraz, Mandisa. Jediné, čo musíš urobiť, je vziať si život,'" zverila sa v relácii Good Morning America. Aj preto teraz značná časť verejnosti okamžite uzavrela prípad ako samovraždu.

Pripomeňte si jeden z najväčších hitov speváčky:

Speváčka, ktorá sa narodila ako Mandisa Lynn Hundley, sa v roku 2005 zúčastnila speváckej súťaže American Idol a skončila vo finále ako deviata. Svoj prvý album True Beauty vydala v roku 2007. Dostal sa na vrchol rebríčka kresťanských albumov Billboardu a na 43. miesto v Billboard 200. Jej singel z albumu Only the World debutoval na 2. mieste v rebríčku singlov a na ďalší týždeň dosiahol 1. miesto. Medzi jej ďalšie albumy patrili It's Christmas (2008), Freedom (2009), What if We Were Real (2011), Overcomer (2013), Out of the Dark (2017). V roku 2020 získala cenu Grammy za album Overcomer. Napísala aj memoáre Out of the Dark: My Journey Through The Shadow to Find God´s Joy, kde spomína, že práve viera ju dostala z depresií...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mandisa (@mandisaofficial)

Pre ženu

Najčítanejšie