Polojasno
26°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Kríza, rozchod u Bieberovcov..? NIE, hviezdny pár čaká prvé bábätko!
Zdielať na

Kríza, rozchod u Bieberovcov..? NIE, hviezdny pár čaká prvé bábätko!

Archívna reportáž

Obaja trpeli pred časom zdravotnými problémami

Poslednú dobu sa čoraz častejšie špekulovalo o tom, že medzi Justinom Bieberom (30) a jeho manželkou Hailey (27) nie je všetko v poriadku. Najmä po tom, čo otec Hailey, herec Stephen Baldwin (57), požiadal začiatkom marca na Instagrame o modlitbu za nich. Jeho dcéru to vtedy poriadne nahnevalo, no ich fanúšikovia sa znepokojili, či sa nedeje niečo vážne v ich vzťahu či zdravotnom stave. Ukazuje sa, že niečo na tom bolo, akurát nejde o žiadnu chorobu...

​Odkedy sa pred piatimi rokmi vzali sa pravidelne objavovali zaručené klebety o tehotenstve. Hailey to veľmi hnevalo a viackrát na tieto reči podráždene reagovala. Na druhej strane, obaja sa netajili tým, že sa tešili na moment, keď sa stanú jedného dňa rodičmi.

Dnes je už jasné, že ten deň nastane ešte tento rok. Hailey a Justin sa totiž vo štvrtok večer pochválili tou najkrajšou správou - budú z nich rodičia.

Ešte pred dvomi mesiacmi Justin poriadne zahmlieval:

K radostnej novinke nemuseli napísať ani slovo, bruško je už celkom zjavné, podľa portálu TMZ ide o šiesty mesiac tehotenstva. Podľa zverejneného videa a fotiek sa zdá, že nastávajúci rodičia navyše obnovili aj svadobný sľub. Príspevku s radostnou novinou pribudli okamžite milióny lajkov, aj od najväčších hviezd ako Jennifer Lopez, Chrissy Teigen, Heidi Klum či Kate Hudson. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

Najčítanejšie