Oblačno
17°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Toto je speváčka s najdokonalejšou róbou na MET gala! Akurát tam v skutočnosti vôbec NEBOLA!
Zdielať na

Toto je speváčka s najdokonalejšou róbou na MET gala! Akurát tam v skutočnosti vôbec NEBOLA!

Archívna reportáž

Do ľudských životov sa pred časom začala vkrádať umelá inteligencia a už tam má svoje pevné miesto. Hoci to prinuša mnohé výhody, otázne je, či hrozba nie je ešte väčšia - dokáže nás totiž dokonalo oklamať. V Metropolitnom múzeu v New Yorku sa na MET Gala, aktuálne predviedli najväčšie celebrity v nápaditých outfitoch a róbach na tému "Záhrada času". Na Instagrame najviac zaujala róba Katy Perry a ľudia s nadšením lajkovali a hovorili o najkrajších šatách večera.

​Veľké nadšenie vyvolali fotky nádhernej kvetinovej róby speváčky Katy Perry na Met Gala. Ako sama uviedla vo svojom instagramovom príspevku, kde ich zdieľala, prišla jej na to správa od mamy: "Nevedela som, že si šla na Met." Aj ona bola z dcéry nadšená a pochválila jej róbu. No potom prišla od Kate studená sprcha: "Mami, AI ťa tiež dostala, POZOR!" Ukázalo sa, že to bol len internetový žart, stačilo použiť nástroje umelej inteligencie, teda AI.

Katy Perry sa tak bez väčšieho pričinenia stala hviezdou veľkolepej charitatívnej šou v newyorskom Metropolitan Museum of Art na podporu ich zbierok, pričom tam nebola už od roku 2022. Osobne sa ale malo zúčastniť tejto šou až 263 celebrít v značkových outfitoch, medzi nimi zaujala napríklad Zendaya, Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Cardi B, či Lana del Rey a kvantum ďalších hviezd. Nie každá celebrita sa však obliekla podľa určenej témy "Záhrada času", najmä muži volili radšej klasiku. O to viac nadchla umelou inteligenciou dokonalo navrhnutá róba pre Katy Perry plná kvetov a motýľov.

Pozrite si kompletný záznam z Met Gala 2024:

Speváčka potvrdila na Instagrame, kde má vyše 200 miliónov sledovateľov, svoju neúčasť: "Nemohla som byť na MET, musela som pracovať." Hoci mnohých šokovalo priznanie, že fotky neboli skutočné, predsa len v komentároch vyzdvihli mnohí schopnosti AI. "Toto je lepšie než akékoľvek skutočné šaty, čo sme doteraz videli. Bože, keď umelá inteligencia oblieka lepšie než skutoční ľudia, je to smutná vec… Škoda že sme na šou nevideli nič tak krásne," stálo v jednom z nich. Podobne vyznel aj iný: "Umelá inteligencia sa zdá byť najlepším návrhárom. Tí reálni by sa mohli niečo priučiť." Zdá sa, že onedlho azda aj návrhári začnú prichádzať kvôli AI o prácu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry)

Najčítanejšie