Skoro jasno
26°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Úplný prepadák! Na Bagárovú sa predalo pár stoviek lístkov, zrušenie koncertu vyjde draho!
Zdielať na

Úplný prepadák! Na Bagárovú sa predalo pár stoviek lístkov, zrušenie koncertu vyjde draho!

Archívna reportáž

Leoša zrušený koncert zabolí, no nepoloží, s manželkou žijú na vysokej nohe

Aj keď sa rozhodne Leošovi Marešovi (48) nedá uprieť jeho talent na získavanie si pozornosti, v roli producenta koncertných a zábavných šou mu to nie vždy nevychádza. Minulý rok sa pre málo predaných vstupeniek do pražskej O2 arény zrušila ním produkovaná šou Michala Nesvadbu, teraz sa tak stalo v prípade chystaného narodeninového koncertu speváčky Moniky Bagárovej (29). Straty sa rátajú na milióny, našťastie "len" českých korún.

​Zatiaľ čo sa Leoš Mareš teší z jeho mega úspešnej koncertnej šnúry po Česku, v prípade produkcie koncertu Moniky Bagárovej bude počítať straty. Keď ju oslovil, videl v nej veľký potenciál, napokon na jej instagramovom profile má takmer milión sledovateľov. Tých ale zrejme zaujíma skôr Monikin súkromný život ako spevácka kariéra. Pražská O2 aréna je pre ňu zatiaľ priveľké sústo, predalo sa tam údajne iba 700 vstupeniek, ako tvrdí portál eXtra.cz. Pred pár dňami sa preto rozhodla septembrový koncert zrušiť a oznámila to aj na svojom instagramovom profile.

Leoš Mareš bol ešte pred časom o jej vystúpení presvedčený, aj keď už pripúšťal, že jej narodeninový koncert zrejme nebude vypredaný. Maximálna kapacita O2 arény je totiž až 18 tisíc divákov. "Či tam budú ľudia v dostatočnom počte, to nedokážem tipnúť, to by bolo odvážne povedať. Monika Bagárová, to je taký rozprávkový tajomný príbeh. Podceňovaná. Myslím si, že toho má strašne veľa čo ponúknuť. Myslím si, že tam bude mať fantastickú šou," uviedol Leoš pred časom v nádeji v rozhovore pre TV Óčko.

Mal to byť mega koncert, upútavku mala Monika skutočne profi:

"V najhoršom, keby tam bolo menej ľudí, než sa čaká, ja si to užijem. Ja si tam sadnem a užijem si to. My sme to plánovali. Veľa ľudí to kritizovalo, že Monika tam nepatrí. O2 arénu si človek nemusí zaslúžiť, v O2 aréne môže byť každý. Keď si na seba vezmete to finančné a reputačné riziko, že prerobíte peniaze a bude hanba, každý to môže skúsiť," tvrdil odhodlane.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Možno to bral do istej miery aj ako svoj sponzoring, aby jej dal možnosť predviesť sa v plnej paráde, ale napokon zrejme museli racionálne uznať, že pár sto, ale keby aj pár tisíc ľudí by v obrovskej aréne skutočne nepôsobilo dôstojne a náklady by rozhodne nepokryli. Pre Moniku to musí byť nepochybne aj tak trochu bolestné zistenie o stave jej speváckej kariéry. Mareša ako producenta ale zrušenie koncertu vyjde draho, odhadom zhruba na dva milióny korún za storno sály, propagáciu, kostýmy a podobne, pričom samotný interpret mu neplatí nič. Zhruba 80 tisíc eur zabolí, no dá sa trochu nadnesene povedať, že pre Mareša sú to v podstate "drobné" pri jeho mnohomiliónových zárobkoch, cennejšie je azda poučenie, ktoré si odnáša...

Najčítanejšie