Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Česká moderátorka si užíva na dovolenke horúce chvíle so svetoznámou speváčkou!
Zdielať na

Česká moderátorka si užíva na dovolenke horúce chvíle so svetoznámou speváčkou!

Zdroj: Instagram/IM

O pár týždňov to bude rok, čo sa zoznámila moderátorka ranného televízneho vysielania v súkromnej českej televízii, Iveta Maurerová (25) s americkou speváčkou Laurou Pergolizzi (43). Počas rozhovoru padla Iveta speváčke do oka a dohodla s ňou ďalšiu spoluprácu. Zakrátko ju obsadila do jej videoklipu k piesni Dayglow, ktorý sa nakrúcal počas letného pochodu Prague Pride a preskočila iskra. Zatiaľ čo sa speváčka známa ako LP prehlasuje za rodovo neutrálnu a priťahujú ju ženy, pre Ivetu je to prvá skúsenosť lesbickej lásky. Teraz si spolu užívajú romantiku na Bali.

​Pre moderátorku Ivetu Maurerovú bolo nakrúcanie videoklipu so speváčkou Laurou Pergolizzi veľkým zážitkom. "Splnili sa mi najväčšie sny," napísala po tom spolu s vďakou pre LP na sociálnej sieti. Speváčka jej ukázala svet šoubiznisu, ale aj to, ako chutí láska medzi dvomi ženami a zjavne sa jej to zapáčilo. Vo vzťahu s mužmi vraj Iveta zažila aj domáce násilie, s LP zažíva dokonalú romantiku a považuje ju za neskutočne milého človeka. V decembri spolu trávili čas v LA, kde speváčka žije a obe si to užili. No LP si obľúbila aj Prahu a kúpila si tam už aj byt.

Po koncerte, ktorý tam mala 1. marca, pokračovala vo svojom turné, ale už ho ukončila a spolu s Ivetou oddychujú na Bali. "Prvý deň na mieste snov s vysnívaným dievčaťom," rozplývala sa hneď po príchode na sociálnej sieti zjavne očarená Maurerová a pridala aj zopár zamilovaných fotiek, dokonca aj s ich vášnivými bozkami. O LP sa vyjadruje vždy len v superlatívoch. K jej marcovým narodeninám sa vyznala: "Je to ako včera, čo som ťa prvýkrát spoznala, ale zdá sa mi, ako by sme sa poznali večnosť." Je vraj pre ňu "vzorom, usmievavou, pozitívnou, láskyplnou, rozžiarenou, plnou života a energie a nekončiacej lásky".

Iveta ako hlavná hviezda klipu LP:

Je zjavné, že Ivetu ešte nikto viac neočaril. "Nikdy som nikoho nemilovala viac ako teba a ďakujem ti, že som vďaka tebe našla úžasný pocit ísť svetom s niekým milujúcim vedľa seba. Milujem ťa najviac na svete! " Podľa jej slov nemajú rodičia s tým, že má pomer so ženou, problém. "Naši ma prvýkrát v živote vidia šťastnú. Oni sú šťastní, že ja som šťastná, to je pre nich to najdôležitejšie," tvrdila pred časom v talkshow Na kafeečko. LP potvrdila práve v čase, keď sa vlani dala dokopy s Ivetou, že sa rozišla s krásnou mexickou herečkou Julietou Grajales po ich trojročnom vzťahu. Ako priznáva, preferuje "sladké, krásne a vtipné ženy" a snáď im to s Ivetou ešte dlho vydrží.

Najčítanejšie