Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Žilková úplne DO NAHA! Cvičí trikrát týždenne pre dokonalú figúru!
Zdielať na

Žilková úplne DO NAHA! Cvičí trikrát týždenne pre dokonalú figúru!

Zdroj: instagram/VŽ

O Veronike Žilkovej (61) sa vďaka jej zhovorčivosti asi len máločo nevie. Svoje súkromie odhaľuje už zo dva roky aj na sociálnej sieti, azda aj po vzore jej dcéry Agáty Hanychovej (38). A podobne ako ona, aj Veronika si na svoju štíhlu postavu veľmi potrpí. Už od mladosti jedáva striedmo a posledné dva roky aj pravidelne cvičí, pričom online precvičuje aj svoje sledovateľky. Aj vďaka skvelej forme nemá veľký problém vyzliecť sa donaha ani v jej zrelom veku.

​Na nezáujem médií sa Veronika Žilková rozhodne sťažovať nemusí. Za posledný rok sa stále skloňuje jej nepríjemný rozchod s manželom Martinom Stropnickým, medzitým vstúpil do jej života nový priateľ, stala sa babičkou tretieho vnúčatka, no prišla aj o milovanú mamu. V jednom z jej posledných rozhovorov sa už ale prehodila téma aj na jej nakrúcanie nového filmu, vďaka ktorému strávi nejaký čas v Turecku, kam sa rozhodli filmári situovať dej príbehu.

"Tento rok mám rozkošnú ponuku od slovenských filmárov. Budem nakrúcať v Turecku film, kde mám nahú scénu. Takže ja teraz doma posilňujem. Hrám šialenú, takú extravagantnú výtvarníčku, ktorá sa na podporu svojho umeleckého diela pred novinármi vyzlečie. Takže posilňujem, aby som mohla do naha. Dva roky pravidelne cvičím, teraz už dokonca trikrát týždne," odhalila so smiechom Veronika Žilková pikantný detail z jej príprav na nakrúcanie filmu.

Veronika povie otvorene všeličo, aj o jej priateľovi:

S nahotou pred kamerou ale mala herečka prvé skúsenosti už v mladosti. Žila vtedy v spoločnej domácnosti u rodičov, ktorí boli prísne veriaci katolíci. Keď sa to dozvedeli, bolo zle-nedobre. "Vo filme Samorast ma nahú sprchovali na záchytke. Rodičia potom so mnou rok nehovorili, otec ma vykopol z domu," spomenula Žilková svoju nepríjemnú situáciu kvôli nevinnej nahote, ktorá načas poznačila jej vzťahy s rodičmi, ale ako to už býva, po čase došlo k ich zmiereniu. Ako snáď takmer každá herečka, ani ona takéto scény veľmi nevyhľadáva, ale ako profesionálka sa s tým vie vyrovnať. Diváci si iste radi počkajú na scénu, kde sa sympatická herečka v seniorskom veku plne odhalí.

Najčítanejšie