Jasno
33°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Nečakaný krach manželstva po 5 rokoch! Česká herečka a známa porotkyňa to priznala otvorene!
Zdielať na

Nečakaný krach manželstva po 5 rokoch! Česká herečka a známa porotkyňa to priznala otvorene!

Zdroj: Instagram/PP

O veľké prekvapenie sa postarala česká herečka Patricie Pagáčová (35), keď oficiálne priznala, že sa rozišla s manželom, dramaturgom Tiborom Pagáčom (32). Vzali sa v roku 2019 a o dva roky nato sa stali rodičmi dcérky Bibiany. Obaja pôsobili ako spokojný pár, poslednú dobu však chodila Patricia na spoločenské podujatia sama. Až teraz vysvitlo, že prechádzali manželskou krízou, ktorá vyústila až do ich odlúčenia.

​Vždy navonok pozitívne naladená herečka Patricie Pagáčová, ktorá je známa aj ako porotkyňa speváckej súťaže, prežívala náročné obdobie v jej manželstve s Tiborom Pagáčom. Dá sa tak usúdiť z jej aktuálneho neradostného vyjadrenia. "Áno, môžem potvrdiť, že sme od seba. Veľmi ma to mrzí, také veci sa v živote ale bohužiaľ stávajú. Teraz je naše priorita naša dcéra a byť jej dobrými rodičmi," uviedla pre Super.cz. Žiadosť o rozvod zatiaľ nepodali.

Zatiaľ nie je známe, čo spôsobilo krízu v manželstve tohto sympatického páru. Nevie sa ani o nikom treťom, svoje súkromie si dokázali uchrániť pred očami verejnosti. Patricia nič nenaznačovala ani na svojom instagramovom profile, no na fotky zo súkromia s manželom bola vždy skúpa. V roku 2019 zverejnila, že sa vydala za Tibora Pagáča v romantickom lesnom prostredí neďaleko Prahy. "Nedokážem ani popísať, aké nádherné to bolo," komentovala nevesta romantickú fotku v svadobných šatoch.

Takto pred rokom ešte bolo všetko ideálne:

Na Instagrame sa pochválila aj vo februári 2021 z dovolenky na Maldivách, že je tehotná. Bábo, ktoré sa narodilo koncom mája, nebolo podľa jej slov plánované. Rodičia sa však z príchodu ich dcérky Bibiany veľmi tešili. Patricia onedlho po pôrode pokračovala v jej úspešnej kariére, možno si pár na seba nenachádzal preto dostatok času a prišlo k ich postupnému odcudzeniu, čo sú však len dohady niektorých ich fanúšikov. Otázne je, či ide len o "pauzu", alebo je už rozvod neodvratný.

Najčítanejšie