Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Zosnulej českej herečke neprišla na pohreb jej matka! TAKTO vysvetlila svoje dôvody!
Zdielať na

Zosnulej českej herečke neprišla na pohreb jej matka! TAKTO vysvetlila svoje dôvody!

Zdroj: youtube/screenshot CNN PRIMA

Nečakané úmrtie herečky Simony Postlerovej (†59) zarezonovalo trpko medzi jej kolegami a priaznivcami aj z dôvodu jej pohnutého osudu. Pred ôsmimi rokmi jej zomrel na rakovinu manžel Zdeněk Hrášek (†62) a na ich autistického syna Damiána (30) zostala sama. Ako je známe, s matkou Janou Postlerovou (80) už roky nekomunikovali, a tak pomoc od nej očakávať nemohla. Žiaľ, neprišla ani na jej pohreb.

​Posledná rozlúčka s herečkou Simonou Postlerovou sa konala v utorok v Divadle na Vinohradech za účasti jej najbližšej rodiny, ale aj jej kolegov ako napríklad Jiřiny Bohdalovej s dcérou Simonou Stašovou, Nadi Konvalinkovej, Dagmar Havlovej, Tomáša Töpfera, Jiřího Dvořáka, Petra Nárožného, Petra Kostku a ďalších. Nasledovala zádušná omša v bazilike sv. Ludmily a potom ju uložili na miesto posledného odpočinku na Vinohradskom cintoríne. Medzi prítomnými ale nebolo vidieť jej matku Janu Postlerovú.

O dôvodoch, prečo sa neprišla naposledy rozlúčiť s dcérou, prehovorila pre Blesk. "Ja to prosto nie som schopná prijať. Pochopte! Nejde to. Je to pre mňa stále desivá nočná mora. Tá tvrdá realita pre mňa stále neexistuje. Či sa mi to podarí niekedy prijať, to naozaj neviem," zverila sa bývalá herečka a hlasová poradkyňa, no len ťažko sa verí týmto dôvodom v súvislosti so známymi informáciami o ich vzťahu. So zosnulou dcérou nedokázali do jej skonu vyriešiť osobné spory z minulosti. Hovorilo sa, že bol za tým Simonin vzťah s hercom Ivanom Trojanom, ktorý ukončila a matku to nahnevalo. "Rozhodne to nie je tak, že by sme sa odlúčili kvôli Ivanovi Trojanovi, pretože sa rozišli," odmieta takéto špekulácie pani Jana, ale pravý dôvod si necháva len pre seba.

Jana Postlerová skutočne nepôsobí ako človek, ktorý nemá usporiadané súkromie:

Dobrý vzťah ale nemá ani s vnúčatami, ktoré ju neuviedli ani na parte. Ako sa sama vyjadrila, vôbec jej to neprekáža. "To je ich vec a je mi to naozaj jedno. Nestýkam sa s nimi," okomentovala bez emócií smutný rodinný stav. Nespomína si vraj ani, kedy sa stretla naposledy so Simonou. Z jej úst nevyšli žiadne slová lásky a smútku za dcérou, len opakuje, že to bol pre ňu šok. Zameriava sa predovšetkým na seba a svoj zdravotný stav. "Pred rokom som prekonala mozgovú mŕtvicu, a až teraz prišli na to, že to bolo od krčnej chrbtice. Urobím sotva pár krokov. Zajtra mi s tým konečne začnú niečo robiť. Musím sa dať do poriadku fyzicky a teraz z tej nočnej mory aj psychicky," posťažovala sa stará pani s evidentne zatvrdnutým srdcom.

Pozrite si celý pohreb herečky:

Najčítanejšie