Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Obrovský žiaľ hviezdy spravodajstva! Manžela na bicykli jej zabil nepozorný vodič!
Zdielať na

Obrovský žiaľ hviezdy spravodajstva! Manžela na bicykli jej zabil nepozorný vodič!

Zdroj: Instagram/JS

Mal to byť krásny rodinný víkend, nikomu ani nenapadlo, ako tragicky sa skončí. Známa česká moderátorka spravodajstva Petra Svoboda (41), bola s manželom Ondřejom Křivkom na chalupe v obci Dírná-Nová Ves na juhu Česka. Ten sa vybral na výlet bicykli, žiaľ, cestu mu skr'žil nepozorný vodič, a to stále 38-ročného manažéra život.

​V nedeľu po 16. hodine prišlo k nehode, keď cyklistovi nedal vodič auta prednosť, informoval web Novinky.cz. "Vodič vozidla Citroen, ročník narodenia 1986, na križovatke nedal prednosť mužovi na cestnom bicykli. Ten pri dopravnej nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," vyjadril sa hovorca polície. Vodič podstúpil aj dychovú skúšku s negatívnym výsledkom. Manžela moderátorky záchranári resuscitovali, no ani po desiatkach minút sa nepodarilo ho zachrániť. 

Moderátorka Petra Svoboda sa za Ondřeja vydala v roku 2019, keď čakali synčeka Eduarda. Vychovávali spolu aj jej 14-ročnú dcéru z prvého manželstva. "Je to pre nás životná tragédia. Prosím verejnosť, aby rešpektovala súkromie moje a našich detí," vyjadrila sa zdrvená vdova.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Svoboda (@petrasvoboda)

Najčítanejšie