Jasno
33°
Bratislava
Božena
27.7.2024
TOTO Agáta určite nečakala! Jej bývalá pravá ruka a manažér na súde ako Prachařov svedok!
Zdielať na

TOTO Agáta určite nečakala! Jej bývalá pravá ruka a manažér na súde ako Prachařov svedok!

Archívna reportáž

Zdá sa, že Jakub už našiel osudovú ženu

Keď sa vlani po osemročnej spolupráci rozišli cesty Agáty Hanychovej (39) a jej manažéra Josef Koudelku, alias Pepina, oficiálne tvrdila, že naďalej zostávajú kamaráti. Mnohí o tom ale pochybovali a zrejme sa ani nemýlili. Po dlhšom čase sa totiž teraz Pepino prekvapivo ukázal ako svedok na súde na strane Jakuba Prachařa (40).

​S Agátou Hanychovou nevydržal dlho žiaden muž, rekordom bol jej osemročný vzťah s jej manažérom Josefom Koudelkom, ale ten nemal intímny charakter. Bol pre ňu pravou rukou vo viacerých smeroch, spravoval jej sociálnu sieť, ale bol aj jej oporou v súkromí, ak potrebovala s niečím pomôcť, alebo sa vyžalovať a podporiť. Mal aj veľmi dobrý vzťah s jej deťmi, ešte vlani v lete s nimi ako sprievod lietal za Agátou do Marbelly a keď odtiaľ odchádzala, priletel je pomôcť sa zbaliť a spolu s ňou a deťmi odletel späť do Prahy.

O Agáte a jej súkromí by určite mohol povedať Koudelka všeličo, no doteraz mlčal. Veľkým prekvapením preto bola jeho prítomnosť na utorňajšom súdnom pojednávaní vo veci Agátinej dcéry Mii ohľadom rodičovskej starostlivosti o ňu. "Bol som predvolaný ako svedok zo strany Jakuba Prachařa. Nič viac neviem," vysvetlil svoju prítomnosť pre Expres.cz. Či a čo pred súdom vypovedal ale nevedno, pojednávanie prebiehalo za zatvorenými dverami. Zdá sa, že jeho vyjadrenie, že sa s Agátou rozišiel len pracovne kvôli potrebe zmeny a zostali pritom kamaráti, čo tvrdila aj ona, nebolo celkom úprimné.

Agáta aj aktuálne udalosti zhodnotila pred kamerou:

Zdroj z ich blízkosti pre Expres uviedol trochu inú verziu: "Pepa je dobrý a schopný chalan. Agáta je náladová, takže si tiež občas schytal svoje. Dával to ale s gráciou. Obdivoval ju a mal rád aj jej deti. Často na nich dozeral a bol kedykoľvek k dispozícii. Niečo sa medzi nimi muselo stať. Je to evidentné." Zároveň ale označil za dôvod Pepovho ukončenia spolupráce s Agátou Mirka Dopitu, ten mal potom sčasti prebrať jeho prácu. Po čase ale Hanychová zamestnala bratovu priateľku Beátu a je s ňou vraj veľmi spokojná. Azda aj na jej šťastie ale Pepino napokon pred sudcu nepredstúpil, čo od neho Prachař čakal tak ostane neznáme.

Najčítanejšie