Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Smutné odhalenie po skone českej herečky! Kolegovia preto vyhlásili zbierku!
Zdielať na

Smutné odhalenie po skone českej herečky! Kolegovia preto vyhlásili zbierku!

Zdroj: youtube/screenshot

Náhly skon českej herečky Simony Postlerovej (†59), ktorá po sebe zanechala autistického syna Damiána (30), otvoril nielen debatu, kto sa o neho postará, ale postupne sa vynárajú aj ďalšie otázniky. Vyzerá, že v jej rodine neboli klasické putá, s matkou zosnulá herečka nekomunikovala roky, nejaké bloky sa ukazujú aj v súvislosti s jej bratom, ktorý nebol uvedený medzi trúchliacimi na parte. Najnovšie vysvitla ďalšia smutná skutočnosť.

​Pre Simonu Postlerovú nastali po skone jej manžela Zdeňka Hrášku, ktorý podľahol pred ôsmimi rokmi rakovine, ťažké chvíle, keďže musela odvtedy celú domácnosť ťahať sama. Nemala to ľahké ani s jej synom Damiánom, ktorý trpí autizmom a v trinástich rokoch mal aj prvý atak schizofrénie. V záchvate agresivity dokázal fyzicky ublížiť aj matke, ktorá si ho brala v čase voľna zo stacionára. Aj tam zrejme musela za jeho pobyt niečo hradiť.

Simona nepatrila medzi nonstop obsadzované herecké hviezdy, a z bežných honorárov nestačila finančne pokryť všetky jej výdaje, ako sa ukazuje. "Je tam aj dlh na nájomnom za byt v Prahe 2, jednoducho to nemala ľahké a snažila sa všetko utiahnuť," prezradila jej nemenovaná blízka priateľka. Isté je, že postihnutý syn zosnulej dlh prevziať nemôže a dcéra Jana Magdalena má výdavky na vlastnú rodinu s malým dieťaťom. Navyše sa asi bude musieť ujať svojho brata.

Pripomeňte si herečku v jednej z mnohých rolí:

V snahe pomôcť v zložitej situácii rodine, sa odhodlala Jana Polášková, Simonina kolegyňa a blízka kamarátka z vinohradského divadla, na empatický čin. Na sociálnu sieť napísala: "Kamaráti, kolegovia. Všetci vieme, v akej zložitej a ťažkej životnej situácii sa naša milovaná Simonka nachádzala. Radi by sme jej rodine pomohli s touto neľahkou životnou chvíľou. Obráťte sa, prosím, na mňa, Lindu Knotkovú alebo priamo na Hereckú asociáciu, ktorá okamžite ponúkla láskavú ruku ku pomoci. Vopred veľmi ďakujeme. Jednáme so súhlasom pozostalých." Status začali zdieľať aj ďalší kolegovia zosnulej a snáď sa neminie svojmu účinku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Polášková (@j.polas)

Najčítanejšie