Jasno
34°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Koniec páru snov?! Svet im držal na druhýkrát palce, no JLo a Affleck údajne mieria k rozvodu!
Zdielať na

Koniec páru snov?! Svet im držal na druhýkrát palce, no JLo a Affleck údajne mieria k rozvodu!

Archívna reportáž

Ani veľká, zdalo sa, že priam osudová láska medzi slávnym párom Jennifer Lopez (54) a Benom Affleckom (51) zrejme nedokázala prekonať ich rozdielne povahy a názory na život. Už minulý rok bolo neraz vidieť, že medzi nimi panuje napätie, keď Ben svoj hnev nedokázal ovládať ani na verejnosti. V novom dokumentárnom filme The Greatest Love Story Never Told o ich láske dával tiež najavo, že sa mu nepáčilo zverejnenie jeho súkromných listov pre Jen. V ostatnej dobe sa už ani spolu neukazujú...

​Pre búrliváka Bena Afflecka zjavne nie je veľmi pochuti prostredie plné okázalosti a pretvárok, ktoré panuje medzi hollywoodskymi hviezdami. Nemá rád ani pocit neslobody, ako sám priznal v minulosti, keď vraj začal piť, lebo sa cítil v manželstve s Jennifer Garner "v pasci". Nepomohlo ani to, že sa im narodili tri deti, ich manželstvo skončilo rozvodom. Ktovie, či nemá podobné pocity aj v manželstve s JLo, ktorá je ešte exponovanejšia hviezda, údajne je už spísaná ich žiadosť o rozvod. "Nikdy sa neprestanú milovať, ale ona ho nemôže ovládať a on ju nemôže zmeniť. V žiadnom prípade to nemohlo vydržať," tvrdil nemenovaný zdroj pre In Touch.

Pre ich fanúšikov to bude iste veľké sklamanie, ich love story zapĺňala posledné tri roky titulné stránky. Iba vo februári tohto roku sa odpremiéroval aj nový dokumentárny film The Greatest Love Story Never Told, kde sa objavili aj listy, ktoré písal Ben za posledných 20 rokov JLo. Účinkujú v ňom obaja, ale na Benovi badať, že mu to nebolo veľmi po vôli. "Veci, ktoré sú súkromné, som vždy cítil, že by mali byť posvätné a špeciálne, pretože sú prosto súkromné. Takže toto bolo pre mňa určité prispôsobenie sa," priznal v jednej odpovedi v dokumente.

Takto pred tromi rokmi sledovali ľudia s nadšením obnovenie romantické príbehu tohto páru:

​Odvtedy sa už spolu manželský pár objavil iba raz, v marci v New Yorku na obede. Jen prišla aj na nedávny Met Gala sama, Ben sa zas objavil sám v šou The Roast of Tom Brady. Podľa zdroja sa už odsťahoval aj z ich len nedávno kúpeného spoločného domu v Beverly Hills. Tento týždeň zachytili paparazzi JLo ako pre seba hľadá v Beverly Hills nový dom.

Už takmer tri mesiace nepribudla na sociálnej sieti speváčky spoločná momentka s Benom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Prime Video (@primevideo)

Objavili sa aj dohady, či to všetko nie je len naoko, na jej plánované turné sa údajne dobre nepredávajú vstupenky, promotér ho chcel vraj zrušiť, čo ale JLo odmietla. Publicista Rob Shuter sa ale pre The New York Post vyjadril, že jej chybou bolo myslieť si, že ľudí stále zaujíma jej milostný príbeh s Benom. "Svet sa pohol ďalej," konštatoval. Či ide skutočne o krízu, alebo len marketingovú hru, vedia len manželia, isté je, že im celý svet držal palce, keď sa dali pred tromi rokmi po takmer 20-ročnej pauze znovu dokopy. Žiaľ, láska často nekončí happyendom, v Hollywoode tobôž.

Najčítanejšie