Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Depardieu zamieril spoza mreží rovno do Prahy! Spoločnosť mu robila Prachařova snúbenica!
Zdielať na

Depardieu zamieril spoza mreží rovno do Prahy! Spoločnosť mu robila Prachařova snúbenica!

Archívna reportáž

Francúzsky herec Gérard Depardieu (75) v minulosti navštívil Českú republiku už neraz kvôli nakrúcaniu filmu, alebo ako oficiálny hosť filmových podujatí. Minulý rok vysvitlo, že na to má aj súkromné dôvody, keď ho videli v sprievode oveľa mladšej ženy vo vinárskej oblasti na juhu Moravy. Za tou mal prísť aj krátko po prepustení z vyšetrovačky v Paríži. Vyfotili ho s ňou, no prekvapivo aj herečkou Sarou Sandevou, snúbenicou Jakuba Prachařa, na viacerých miestach v Prahe.

​Návšteva Prahy len krátko po jeho prepustení z niekoľkohodinového zadržania v Paríži je prekvapením, píše Blesk.cz. Ako minulý týždeň uviedli z parížskej prokuratúry, čaká ho v októbri súd kvôli obvineniu zo sexuálneho napadnutia. Minulý pondelok ho preto zatkli a ocitol vo väzbe. Podobných obvinení má ale herec na krku viacero aj z minulosti. Jeho právnik Christian Saint-Palais ale zdôrazňuje, že jeho klient všetky obvinenia popiera. Ako tvrdí sám Depardieu, je obeťou "mediálneho lynču" a zastal sa ho aj prezident Emmanuel Macron, keď vlani v decembri uviedol, že "Francúzsko je na naňho hrdé".

Ktovie, ako sa k tomu stavia jeho priateľka pôvodom z Valašska, ktorá zásadne odmieta spoločné fotenie s hercom a zachováva si anonymitu. Keď pred pár dňami priletel do Prahy, bola po jeho boku, ale prekvapivo aj herečka Sara Sandeva, ako si môžete pozrieť TU. Nie je tajomstvom, že Depardieu má spoločnosť pekných žien rád, v prípade Sandevy ale išlo o jej výpomoc pre otca, u ktorého sa herec ubytoval v jeho hoteli v Starom Meste. Je to už jeho tradične obľúbené miesto, kde býva počas jeho návštev Prahy. Sara mu robí tak trochu sprievodkyňu a poradkyňu zároveň.

Obvinenia zo sexuálnych násilností sa s hercom ťahajú už pár rokov:

​O hercov program v Prahe sa už ale postarala jeho priateľka. Z ubytovania sa spolu previezli na Václavské námestie, kde mu partnerka ochotne pomáhala pri vystupovaní z auta. Potom sa pomalým krokom prešli po k Novej budove Národného múzea, kde už na ich privítanie čakalo zopár osôb. Tam ho potom usadili do pripraveného vozíka, aby ho na ňom kvôli jeho problémom s pohybom previezli dovnútra. Nie je ale známe, aký program ho tam potom čakal, no je zjavné, že jeho prehrešky mu odpúšťajú...

Najčítanejšie