Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Saudek omylom vyzradil Rodenove tajomstvo: Má syna
Zdielať na

Saudek omylom vyzradil Rodenove tajomstvo: Má syna

Zdroj: blesk.cz

Karel Roden (51) sa dočkal vytúženého syna. Stomatologička Laura Čekanová (42), s ktorou má dvpjročnú dcéru Sofiu, pred pol rokom priviedla na svet chlapca. Blesku to po premiére filmu Fotograf prezradil Jan Saudek.

Aj keď sa všetci domnievali, že i druhým dieťaťom Karla Rodena je opäť dcéra, nie je tomu tak. Za Rodena, ktorý si úzkostlivo stráži svoje súkromie, to prezradil Jan Saudek, ktorého vo filme Roden stvárnil.

“Nikdy som Karla nevidel hrať, ale inštinktívne som cítil, že to musí byť on, pretože je eso. Keď sa pred polrokom, keď sa mu narodil prvý syn, Karel rozhodol, že bude hrať hlavného predstaviteľa, tak to bolo najlepšie rozhodnutie,“ povedal Blesku Saudek.

blesk.cz

Roden zarastený prešedivelou bradou na premiére filmu bol, prekvapivo však bez partnerky Jany Krausovej, a vynútil si podmienku, že nebude hovoriť s novinármi. Na afterparty v kaviarni v paláci Lucerna po celú dobu stál v kúte, fajčil a bavil sa s kolegami.

blesk.cz

Herec, ktorého oficiálnou partnerkou je herečka Jana Krausová, má dve deti so stomatologičkou Laurou Čekanovou. A všetci žijú na jeho zámku Skrýšov v južných Čechách.

Súvisiace články

Najčítanejšie