Skoro jasno
16°
Bratislava
Zina
21.5.2024
TOTO sa podarí len vyvoleným! Mareš oslávil narodeniny na absolútne jedinečnom mieste!
Zdielať na

TOTO sa podarí len vyvoleným! Mareš oslávil narodeniny na absolútne jedinečnom mieste!

Archívna reportáž

Medzi najvplyvnejších ľudí v českom šoubiznise rozhodne patrí Leoš Mareš, a tak ani oslava jeho už 48. narodenín nemohla zostať bez povšimnutia. Napokon, práve on sa pochválil na sociálnej sieti, aké jedinečné miesto si vybral na narodeninovú oslavu iba v dvojici s manželkou Monikou, aj keď o jeho útulnosti sa hovoriť práve nedalo.

​Na veľkolepých akciách si dáva Leoš Mareš už roky veľmi záležať. Bol moderátorom Českého Slávika a cien Anděl, súťaže Česká Miss, speváckej súťaže, aj reality šou Big Brother. Má aj vlastnú veľkolepú šou, s tou práve uskutočňuje mimoriadne úspešné turné po Česku. Na jeho hlavu sa sypú samé superlatívy od nadšených návštevníkov, najmä žien. Mareš tiež organizuje a produkuje koncerty v pražskej O2 aréne, presvedčil na to aj také hviezdy ako sú Helena Vondráčková či Dara Rolins. A práve tam sa rozhodol osláviť svoje 48. narodeniny len vo dvojici s manželkou Monikou.

Ako sa Leoš vyjadril, túto možnosť dostal spolu s poukazom pred dvomi rokmi, ale až teraz nastala tá pravá chvíľa, aby ju využil. Na slávnostnú atmosféru mu tam pripravili všetko potrebné. Uprostred prázdnej O2 arény pripravili stôl s kvetinovou výzdobou, na ktorom sa podávala luxusná večera vrátane servisu. Nechýbal tam ani veľký svetelný nápis: "Všetko najlepšie, Leoš. O2 aréna je tu dnes večer len pre teba." Zahrať mu prišla živá hudba. Ako sa oslávenec vyjadril, bol z toho "vyvalený a šťastný". Také niečo vraj ešte nezažil, a to už vyskúšal v živote všeličo.

Monika a Leoš sa skutočne našli:

​Mnohé ženy Monike Marešovej iste závidia, čo všetko spolu so slávnym manželom prežíva, aj keď pre oboch je iste najviac to, čo prežívajú s ich vytúženou dvojročnou dcérkou Alex. Časy, keď bol Leoš neustále neverný jeho prvej manželke Monike, sú už zrejme preč napriek tomu, že má stále veľa obdivovateliek. On už má ale jasne srdce len pre druhú manželku a jeho deti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Najčítanejšie