Polojasno
15°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Hájek zahýba Belohorcovej?! Zuzana reaguje na šokujúce tvrdenia!
Zdielať na

Hájek zahýba Belohorcovej?! Zuzana reaguje na šokujúce tvrdenia!

Archívna reportáž

Aj keď Jaromír Soukup (55) iste vie z vlastných skúseností, aké zlo vie narobiť publicita, on sám si nedbá kopnúť do kohokoľvek. Aktuálne to od neho schytala známa manželská dvojica, Zuzana Belohorcová (48) a Vlastimil Hájek (49). Evidentne si nezískali jeho sympatie, vysmial sa z ich údajných výhovoriek, prečo po rokoch odrazu opustili Miami a po krátkom pobyte v španielskej Marbelle sa presunuli na Tenerife. Hoci sú tam spokojný, neprijala ich česká komunita, s ktorou sa Hájek rozhádal. Najväčší škandál je aktuálne ale jeho údajná nevera.

​Po výsmešnom vyjadrení Jaromíra Soukupa v jeho televíznej relácii VIP svět ku kauze švába v apartmáne herečky Alice Bendovej a jej sporu s Vlastimilom Hájkom a Zuzanou Belohorcovou, mu prišlo na Instagram viacero komentárov. Väčšina nebola voči Zuzane a Vlastovi veľmi lichotivá, aj samotný Soukup sa postavil jasne na stranu Bendovej.

Jeden z komentárov ale spôsobil obzvlášť veľký rozruch. "Pri tejto mediálnej smršti si ešte Hájek dovolí odletieť do Madridu a š*kať tam s jeho dlhoročnou milenkou? A ešte sa pri tom nechať pristihnúť? Zatiaľ čo Zuzana je na dovolenke v Ománe? To Zuzane nevadí, že š*ká celý office, ako bývalé, tak terajšie zamestnankyne v apartmánoch, čo im zverili klienti k prenájmu? A Zuzana im ešte pečie buchty? Najvyšší čas, aby sa ľudia dozvedeli pravdu o tejto prehnitej rodine a ako to u nich všetko funguje vrátane biznisu. Konečne sa proti nim spojil celý ostrov a vyjde najavo dosť vecí," napísal ich zjavný neprajník, pričom o pravdivosti jeho slov sa možno len domnievať.

Soukup si neberie servítky:

Pre Zuzanu Belohorcovú to zaiste nie je nič príjemné, svojou rodinou sa rada pýši a na manžela nedá dopustiť. Na ich podnikanie s realitami na Tenerife je hrdá a útoky na nich berie ako závisť ich úspechov. Aj teraz sa jednoznačne postavila za manžela a na komentár o neverách na svojom instagramovom profile všetkým odkázala: "Kvalitný čas s mojím Vlastom... medzitým, čo nám niektorí chcú uškodiť... užili sme si jeden druhého v raji a strávili sme krásny čas so starými priateľmi. Myslíte, že takto vyzerajú páry, ktoré prechádzajú krízou?" Na dôkaz pridala ich romantickú fotografiu z bazéna, no, pochopiteľne, klebety neutíchajú v duchu starého známeho "bez vetra sa ani lístok nepohne".

Najčítanejšie