Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Bára Štěpánová má strach o vilu: Na manžela sú uvalené dve exekúcie
Zdielať na

Bára Štěpánová má strach o vilu: Na manžela sú uvalené dve exekúcie

Zdroj: blesk.cz

Rok 2015 nezačal pre hviezdu Ordinace v růžové zahradě Báru Štěpánovú dobre. Prasklo na ňu, že na ňu uvalili exekúciu kvôli nezaplatenému zdravotnému poisteniu. To je ale nič oproti dlhom jej manžela. Miroslav Barabáš (53) čelí hneď dvom exekúciám na ich vilu v Zákolanoch, ktorá je napísaná na neho. Dokonca bol vydaný príkaz k jej predaju.

Exekúcia na 26 tisíc korún kvôli nezaplatenému poistnému je nič oproti dlhom, ktoré nasekal manžel ryšavej herečky. Hrozia mu dve exekúcie a Bára sa začína báť o strechu nad hlavou.

Prvý exekučný príkaz na Barabáša bol zapísaný vlani v septembri na čiastku 90 tisíc Kč, druhý v novembri na 94 406 Kč. “Podľa katastra nehnuteľností sú voči konkrétnemu dlžníkovi vedené dve exekúcie, ktoré súd začal nedávno na návrh stavebnej sporiteľne a fyzickej osoby,“ povedala Blesk.cz hovorkyňa Exekútorskej komory ČR Petra Báčová.

“Celková dlžná čiastka činí na istinách, teda bez úrokov a nákladov, viac ako 180 tisíc korún,“ dodala. Aj keď nejde o nesplatiteľnú sumu, je omnoho horšie, že kvôli tomu bola zastavená luxusná vila v anglickom štýle, kde manželia žijú.

blesk.cz

“Na nehnuteľnosti je niekoľko zástavných práv, v prospech veriteľov bolo zriadené exekútorské zástavné právo a ich pohľadávky boli zaistené i vydaním príkazu k predaju,“ prehlásila Báčová s tým, že aktuálne nemožno o predaji uvažovať, pretože zaisťovací charakter istí len poradie pohľadávok konkrétnych veriteľov.

archiv Nova

Štěpánová k celej veci zaryto mlčí. Barabáš zdvihol telefón namiesto herečky a povedal, že to nebude komentovať. “Do toho je každému prd,“ povedal do telefónu. Prečo sa dostal do dlhov, vie teda len on sám a jeho žena. Tá pritom vďaka seriálovej Ordinácii zarába mesačne okolo 88 tisíc korún.

Súvisiace články

Najčítanejšie