Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
William a Kate oslávili výročie svadby, zverejnená fotka spôsobila ľuďom šok!
Zdielať na

William a Kate oslávili výročie svadby, zverejnená fotka spôsobila ľuďom šok!

Archívna reportáž

Pred trinástimi rokmi, predposledný aprílový deň, si povedala pred oltárom svoje áno dvojica Kate Middleton (42) a princ William (41). Prenos z ich veľkolepého sobášneho obradu v Londýne sa vysielal po celom svete. Odvtedy sa udialo toho v ich životoch veľa, majú tri deti a William sa stal prvým následníkom trónu. Žiaľ, pred pár týždňami Kate potvrdila, že má rakovinu. No na výročie svadby nezabudli, hoci to nedopadlo práve najlepšie.

​Na manželskú dvojicu Walesovcov, ktorá svoj život zviazala pred trinástimi rokmi manželským sľubom, sa odvtedy kladú vysoké nároky. William je korunným princom, a tak po nástupe jeho otca na trón to majú ešte náročnejšie. Po nedávnom oznámení, že má kráľ Karol III. rakovinu, prišla zákonite otázka, či sa trónu nevzdá v prospech syna. Žiaľ, rakovinu zistili aj Kate, ktorej sa pritom snaží byť manžel oporou, a tak majú z predstavy koruny údajne obaja stres. Stiahli sa do ústrania a verejnosť s napätím očakáva, čo bude ďalej.

O tom, ako sa darí Kate v liečbe zákernej choroby, kráľovský dvor zaryto mlčí. Aj preto vznikajú rôzne dohady a špekulácie. K tomu prispela najskôr viditeľne upravená fotografia Kate aj s deťmi v marci na Deň matiek a aktuálne čiernobiela fotografia k výročiu jej sobáša s Williamom. "Dnes pred 13 rokmi!" stojí na oficiálnej stránke tejto manželskej dvojice pri fotke ako komentár. Obaja na fotke žiaria šťastím, no treba povedať, že čiernobiela verzia je poriadny krok vedľa, najmä s ohľadom na diagnózu Kate. Mnohí ich fanúšikovia v tom vidia smutný odkaz páru, hoci vlani v decembri zverejnili až dve rodinné čiernobiele fotografie, no ešte nebola známa diagnóza princeznej.

Dve vážne diagnózy naraz sú v rodine nevídané:

​V komentároch k sobášnej fotke stálo: "Desí ma to!" či "Skoro som dostal infarkt" a podobných komentárov bolo mnoho. Ale našli sa aj triezve reakcie, ako napríklad rada, aby sa šli tí, čo sú zdesení, radšej "prejsť na čerstvý vzduch". Niekto ale trefne upozornil: "Za tie roky majú veľa podobných čiernobielych fotiek." Zásluhu na vzniku záberu má portrétna fotografka Millie Pilkington. Nedávno nafotila kráľa Karola III. a kráľovnú Camillu, ktorú zverejnili na oslavu prvého výročia ich korunovácie. Vlani jej zverili William a Kate narodeninové portréty ich troch detí, princov Georgea a Louisa a princeznej Charlotte, no tento rok sa zrejme chopila žezla samotná Kate.

Najčítanejšie