Zatiahnuté
16°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Rozvod, ktorý nečakal nikto! Herecké hviezdy ohlásili po 22 spoločných rokoch koniec manželstva!
Zdielať na

Rozvod, ktorý nečakal nikto! Herecké hviezdy ohlásili po 22 spoločných rokoch koniec manželstva!

Zdroj: instagram/IF

Ešte minulý rok v lete, keď herecký manželský pár Sacha Baron Cohen (52) a Isla Fisher (48) trávili spoločnú dovolenku v Grécku, sa zdalo, že ich manželstvo je pevné a naplnené láskou. Isla odtiaľ na svojom instagramovom profile zdieľala aj záber ich vášnivého bozku. Na Vanity Fair Oscar after party 10. marca 2024 však na prekvapenie mnohých prišla sama. Od včera je už jasný aj dôvod. Ona aj Sacha oznámili, že sa po 13 rokoch manželstva a dokonca 22 spoločných rokoch rozišli.

​Včera sa súčasne na oboch instagramových profiloch hviezdnej dvojice hercov Sachu Barona Cohena a Isly Fisher objavila prekvapujúca správa. K ich spoločnej fotografi v tenisovom oblečení a s raketami v rukách pripojili text so slovami: "Po dlhom tenisovom zápase, ktorý trval viac ako 20 rokov, konečne odkladáme naše rakety. V roku 2023 sme spoločne požiadali o ukončenie nášho manželstva. Vždy sme uprednostňovali naše súkromie a v tichosti sme pracovali na tejto zmene. Navždy zdieľame našu oddanosť a lásku k našim deťom. Úprimne si vážime, že rešpektujete prianie našej rodiny zachovať súkromie."

instagram/IF

Dvojica sa zoznámila v roku 2001 na večierku v Sydney. Ako svojho času prezradila Isla pre Marie Claire, stretnutie so Sachom bolo ako "výhra v lotérii". Ich vzťah bol podľa jej slov založený na "spoločnom zmysle pre humor a ochote uzavrieť manželstvo". V roku 2004 sa zasnúbili, manželstvo uzavreli v roku 2010 v Paríži a Isla predtým konvertovala na judaizmus. Prvá dcéra Olivia sa im narodila v roku 2007, druhá Elula v roku 2010 a syn Montgomery prišiel na svet v roku 2015. V roku 2020 sa z LA presťahovali do Sydney, kde sa Isle zdali byť lepšie podmienky na výchovu detí.

Obaja sú herecké superhviezdy a je priam zázrak, že spolu vydržali vyše 22 rokov:

V roku 2020, na ich desiate výročie svadby, sa Sasha zveril pre The New York Times, že keď Islu uvidel prvýkrát, okamžite vedel, že je tá pravá. O rok si pár pripomenul výročie ich stretnutia láskyplnými slovami a skutočne sa zdalo, že táto láska pretrvá navždy. Nečakaná správa o ich rozchode prišla krátko potom, čo herečka Rebel Wilson vydala memoáre Rebel Rising, kde tvrdila, že počas filmovania The Brothers Grimsby v roku 2016 ju mal Cohen nútiť vyzliecť sa donaha a "strčiť prst do jeho análu", lebo si myslel, že by to bola zábavná filmová scénka. Cítila sa vraj "úplne nerešpektovaná", čo viedlo k tomu, že sa k sebe správala "s ešte väčšou neúctou", keď sa stravovala "extrémne nezdravým spôsobom". Cohen však jej vyjadrenia rozhorčene poprel, no obvykle sa bez vetra lístok nepohne. A z roku nakrúcania je jasné, že sa to malo udiať počas manželstva s Islou. Ktovie, možno to bola tá povestná posledná kvapka...

Srdcervúco vyznievajú slová, ktoré napísala Isla k ich 20. výročiu: "Ak niekedy nastane deň, keď už nebudeme môcť byť spolu, uchovaj si ma srdci, ja tam ostanem navždy":

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Isla Fisher (@islafisher)

Najčítanejšie