Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Stylista Hornyák (37) dovolenkuje každý deň!
Zdielať na

Stylista Hornyák (37) dovolenkuje každý deň!

Zdroj: TV JOJ/Marián Datko

Televízny kat z obľúbenej módnej šou veru vie ako si užiť leto, ktoré je mimochodom jeho najobľúbenejšie ročné obdobie. Pre Topstar.sk prezradil overené dovolenkové destinácie.

Každý deň iná destinácia

Slnko, horúčavy a všetky krásy najočakávanejšieho ročného obdobia stíha vídať akurát tak cez okno.

Napriek tonám pracovných povinností si ho aj tak užíva naplno a navyše na to nepotrebuje obrovský rozpočet.

Že ako to robí? Jednoducho!

"So synom trávime čas u starých rodičov alebo si doprajeme výlety. Večer prechádzky alebo výjazdy na bicykli k zmrzlinovým destináciám alebo alternatívne zdravšia verzia - lov na najsladší melón", prezrádza Marián svoj recept na nemiznúci úsmev a spokojnosť, ktorá z televízneho stylistu vždy vyžaruje.

Práce nad hlavu

Večerné odreagovanie sa s najlepším spoločníkom na svete, svojím synom, prichádza po náročných dňoch plných povinností, ako vyslobodenie.

"Pracovne som dokončil ako kostýmový výtvarník televízny projekt. Každú voľnú chvíľku sa snažím  tvoriť šperky, o ktoré je práve v lete veľký záujem. Rovnako chystám kusy na výstavné projekty, ktoré sa udejú v jesenných mesiacoch", pokračuje v rozprávaní Marián, ktorý sa stále nadychuje, pretože to ani zďaleka nie je všetko čo počas dňa stíha.

Nákupné maniačky sú späť

Určite ste zachytili, že sa opäť pripravujú Nákupné maniačky, v ktorých samozrejme nebude chýbať ani hodnotenie či vtipné komentovanie šperkára a štylistu Mariána Hornyáka.

"Už mám plnú hlavu nových tém, ktorými potrápim obliekania chtivé maniačky."

Skutočné uvoľnenie z pracovného kolotoča ale príde už tento mesiac.

So synom sa totiž chystá na dovolenku a samozrejme nebude chýbať ani more.

Pre ženu

Najčítanejšie