Oblačno
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Trpký osud niekdajšej hereckej hviezdy! Eňa Podzámska skončila na psychiatrii!
Zdielať na

Trpký osud niekdajšej hereckej hviezdy! Eňa Podzámska skončila na psychiatrii!

Archívna reportáž

Obrovskou motiváciou na reštart musí byť pre Eňu najmä jej dcéra

Ako sa hovorí, svetská sláva, poľná tráva. Poriadne trpkým spôsobom to pocítila niekdajšia úspešná herečka Elena Podzámska (51), v ktorej prípade ide o pád z absolútneho výslnia na úplné dno. No zdá sa, že sa mama dcérky Radky rozhodla zabojovať, kým nebude celkom neskoro.

​Podľa správ, ktoré priniesol ako prvý portál čas.sk, nastúpila Podzámska na liečenie v pezinskej nemocnici Phillipa Pinela. "Eňa je v Pezinku v psychiatrickej nemocnici. Je tam približne od októbra. Je na oddelení KDZ, čiže klinike drogových závislostí. Spadajú sem všetky závislosti od drog cez alkohol až po hráčke závislosti," prezradil portálu nemenovaný zdroj.

Nepriamo to potvrdil aj Enin kamarát, herec Marcel Nemec, ktorý bojuje už dlhšie s rakovinou. "Veď to nebolo žiadne tajomstvo, si myslím. Ak je Eňa na liečení, tak to je len dobre. A najmä ak išla dobrovoľne," skonštatoval so zjavnou podporou Podzámskej a niet pochýb, že jej nielen on, ale aj ostatní kolegovia a blízki držia palce. Ak sa človek rozhodne pre liečenie sám, je vždy vyššia pravdepodobnosť úspechu, ako keď ho donútia k liečbe iní.

Elena bola hviezda aj na JOJke:

​Enin život akoby začal ísť dolu vodou po rozchode s výrazne mladším a mimoriadne cieľavedomým tanečníkom Matejom Chrenom, a ani sa tým netajila, že jej zlomil srdce. No zároveň s rozchodom sa rozbehla nedobrým smerom aj jej kariéra. Pre hviezdu jojkárskych seriálov ako Panelák či Odsúdené, kde skutočne zažiarila, už akosi neboli úlohy a živila sa sporadicky len dabingom. Naposledy ju údajne videli v jednom nákupnom dome, kde vraj mala robiť v obchode s oblečením predavačku. Netajila sa tým, že sa cíti byť sama a chýbajú jej aj peniaze, a tak nečudo, že tento príbeh smeroval k trpkému koncu v závislosti od alkoholu. Azda tohto démona porazí a ktovie, možno aj je kariéra potom naberie druhý dych.

Najčítanejšie