Jasno
26°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Vášnivá bozkávačka! Ben a o polovicu mladšia Dominika už viac vzťah neututlajú!
Zdielať na

Vášnivá bozkávačka! Ben a o polovicu mladšia Dominika už viac vzťah neututlajú!

Archívne video

Zdá sa, že sa defeinitívne potvrdili klebety a novou láskou českého speváka Bena Cristovaa (36) má byť známa influencerka, speváčka, herečka aj podnikateľka, iba osemnásťročná Dominique Alagia. Oficiálne to však doteraz ani jeden z nich nepriznal, no už asi ani nemusia. Celkom jasnou rečou totiž hovorilo video na instagramovom profile Dominiky s ich vášnivými bozkami pri západe slnka.

​Na svoje súkromie bol a je veľmi citlivý spevák Ben Cristovao, idol mnohých žien. Atraktivitu mu dodáva jeho nevšedný a exotický imidž aj vďaka angolskému pôvodu jeho otca, ale vybudoval si ho predovšetkým vlastnou zásluhou. Okrem jeho prepieraného vzťahu s Monikou Bagárovou, s ktorou sa zoznámil počas finále populárnej speváckej súťaže, všetky svoje vzťahy sa snažil držať úplne v tajnosti. S tým, že sa mu to ale podarí aj s Dominique Alagiou, ktorá je známou influencerkou, speváčkou, herečkou aj podnikateľkou, hádam seriózne počítať ani nemohol.

V tomto klipe už zjavne iskra preskakovala jedna radosť:

Po dlhom naťahovaní ich fanúšikov, to bola konečne práve Alagia, ktorá ich vzťah potvrdila na sociálnej sieti. Zdieľala video s ich vášnivými bozkami pri západe slnka. Pravdepodobne šlo o zábery z ich spoločnej dovolenky zo začiatku roka v Dominikánskej republike. Dominique k videu pripísala: "Som tak šťastná, že existujeme v rovnakom čase, v rovnakom vesmíre, na rovnakej planéte." Malo vraj byť určené iba pre ich priateľov. Niekto to však zrejme nerešpektoval, keď video nahral a zdieľal ďalej. Zakrátko ho Dominique u seba zmazala.

Alagia a Cristovao, záber z uniknutého videa:

​Už predtým ale Alagia, ktorej otcom je Talian a mama Moraváčka, priznala, že nie je sama. "Som zadaná. Je to krásne, mám sa fakt fajn. Som veľmi šťastná," vyjadrila sa k jej súkromiu v čase, keď sa už nahlas hovorilo o spojení s Benom. Ten ju obsadil ako hlavnú hviezdu do jeho klipu, kde bola chémia medzi nimi neprehliadnuteľná. Spolu boli aj nedávno na pražskom Majálese aj na Matějskej pouti. Navzájom na seba neustále reagujú aj na sociálnej sieti. Vyzerá, že je už len krôčik k tomu, aby to povedali otvorene, hoci, niekedy sú slová zbytočné.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominique Alagia (@domialagia)

Najčítanejšie