Skoro jasno
20°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
AJ tretí domáci pôrod hviezdnej speváčky a herečky sa vydaril! Ale čo to meno..?
Zdielať na

AJ tretí domáci pôrod hviezdnej speváčky a herečky sa vydaril! Ale čo to meno..?

Zdroj: instagram/HD - littleplumphoto

Svoje štvrté tehotenstvo oznámila herečka a speváčka Hilary Duff (36) krátko pred Vianocami na Instagrame vtipnou fotografiou s rodinou. Po ďalšom dieťatku vraj veľmi túžila a aj všetci v rodine sa už tešili na nový prírastok. Bábo na seba nechalo chvíľu čakať, ale už je na svete! Hilary rodila opäť doma aj v prítomnosti detí. Do rodiny pribudlo dievčatko a má už aj meno, hoci pomerne zvláštne.

​Zdá sa, že americká hviezdna herečka, ale aj speváčka, skladateľka a spisovateľka Hilary Duff uprednostňuje pred kariérou rodinu plnú detí. K jej synovi Lucovi z prvého manželstva s Mikeom Comriem a dvom dcéram Mae a Banks zo súčasného s Matthewom Komom, pribudla v utorok tretia dcéra. Hilary to oznámila na Instagrame spolu s dojemnou fotografiou krátko po domácom pôrode. Rodila v nafukovacom bazéne naplnenom teplou vodou.

Na fotografii vidieť, ako šťastná štvornásobná mama privítala nového člena rodiny bozkami. Opísala ho slovami: "Teraz už vieme, prečo nás nechala tak dlho čakať. Zdokonaľovala tie líčka!" Rozkošnej dcérke sa vyznala: "Celé mesiace som snívala o tom, že ťa budem držať v náručí a posledných 5 dní, keď som ťa spoznávala, hľadela na teba a cítila ťa, to boli čisté chvíle mágie. Všetci ťa milujeme, akoby si tu bola celý čas, kráska." Rodina ju pomenovala, ktovie prečo, Townes, čo je pomerne neobvyklé a skôr chlapčenské meno, ako to aj niektorí fanúšikovia Hillary okomentovali.

Hillary si zahrala aj so sestrou po boku:

Domáci pôrod zvolila Hilary už po tretíkrát. V rozhovore pre The Kelly Clarkson Show z roku 2022 porovnávala pôrod v nemocnici s domácim pôrodom a povedala s istotou, že rodiť doma bolo správne rozhodnutie. "Keď privádzate na svet dieťa, je to jedna z najťažších prác a v nemocnici vám nedovolia mať pritom vodu, jedlo, ani občerstvenie. Vy sa ale chystáte pracovať najtvrdšie, ako ste kedy pracovali, aby ste vytlačili dieťa," pomenovala dôvody, ktoré sa zdajú byť malicherné, no pri tak zásadných momentoch sú veľmi dôležité, vrátane pocitu súkromia a pohody. Pri pôrode boli aj deti a manžel. "To je na mne najviac hipisácke. Najprv som si myslela, že je to naozaj divné, ale bolo krásne priviesť k všetkým naokolo ďalšieho člena," zverila sa s krásnym momentom. Ale ktovie, možno rodinka stále nie je kompletná, keď to ide Hillary tak dobre!

Hillary s najbližšími po boku pri zázračnom momente:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hilary Duff (@hilaryduff)

Najčítanejšie