Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Česká diskohviezda Verona (26) sa stala mamou! Jej poklad je poriadny kus bábätka s krásnym menom!
Zdielať na

Česká diskohviezda Verona (26) sa stala mamou! Jej poklad je poriadny kus bábätka s krásnym menom!

Zdroj: instagram/VS

Babyboom stále pokračuje! A to nielen medzi "bežnými" ľuďmi, ale aj medzi hviezdami. Voľno od práce využili aj mnohí českí a slovenskí umelci skutočne a doslova plodne. Najnovším prírastkom je bábätko speváčky dancefloorovej českej speváčky Veroniky Slatinskej.

Speváčka populárneho českého hudobného zoskupenia Verona, Veronika Slatinská (26), oznámila na sociálnej sieti radostnú novinu. Hoci sa týka jej osobného života, iste potešila aj jej fanúšikov, v dnešnej dobe sa každá dobrá zvesť veľmi cení. A narodenie nového človeka iste patrí k tomu naj. Veronika už na jeseň avizovala, že je tehotná a prezradila aj to, že očakáva potomka mužského pohlavia. Ale jeho meno sa rozhodla prezradiť až po pôrode, azda ešte ani ona sama nemala do poslednej chvíle jednoznačne vybraté.

Na Instagram krátko po pôrode umiestnila Veronika fotografiu z pôrodnice, kde leží na lôžku so synčekom, ktorého dojčí. Jej manžel stál v popredí a so spokojným výrazom na tvári hľadel do fotoaparátu. Pridala aj čiernobielu fotku, kde bola len ona a synček. "SEBASTIAN SLATINSKÝ = najväčšia láska na svete!!! Narodil som sa dnes, 5. 3. 2021 (na termín), o 5:41 hodine ráno. Mám 3920g, takže som poriadny kus chlapa a nie žiadne orezávatko. No a mamičku som dlho netrápil, bola to fakt rýchlovka. Obaja sme v poriadku a otecko je na nás vraj veľmi pyšný, " napísala hrdá mamička v ozname, ktorý pripojila k fotografiám.

Vypočujte si duet s Michalom Davidom:

Táto finalistka speváckej súťaže z roku 2013 vtedy účinkovala ešte pod dievčenským pod menom Veronika Stýblová. Uchytila sa neskôr ako speváčka skupiny Verona. Pred dvomi rokmi sa vydala a zmenila si priezvisko na Slatinská. Rozhodnutie stať sa mamou padlo minulý rok. Dohodli sa s manželom a podarilo sa. Ešte predtým, vlani v januári, sa ale musela podrobiť operácii krčka maternice. Hrozila jej totiž rakovina. Dovtedy sa vraj cítila ako mladá zdravá žena, ktorú nič psychicky ani fyzicky neoslabí. "Stála som na hranici pred rakovinou krčka maternice a bola som zmierená s tým, že nikdy nebudem mamou, nikdy nepocítim kopnutnie dieťatka v brušku a nikdy nezažijem tie ďalšie prekrásne veci spojené s materstvom," napísala neskôr speváčka.

V jej prípade, možno aj vďaka mladosti, všetko dobre dopadlo. "Život mi dal druhú šancu. Operácia sa podarila a ja som sa rozhodla, že je načase vziať svoj život za iný, správny koniec," prezradila šťastná Veronika, ktorá si uvedomuje, že má veľkú oporu v manželovi. Ten ju vždy podržal, keď bola na dne a neverila si. A podporil ju aj v odhodlaní stať sa, napriek všetkému, čo najskôr mamou. Keď už bolo jasné, že očakávajú syna, z nedočkavosti mu začali zariaďovať izbu a kupovať výbavičku v zemitých tónoch. Kúpili aj kočík, ten ale z poverčivosti uložili u rodičov. Teraz ho už môžu spokojne odviezť, aby slúžil ich malému princovi Sebastiánovi.

Súvisiace články

Najčítanejšie