Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Brzobohatý dostal studenú sprchu od manželky! Daniela mu šplechla do očí krutú pravdu!
Zdielať na

Brzobohatý dostal studenú sprchu od manželky! Daniela mu šplechla do očí krutú pravdu!

Archívna reportáž

Ondřej nečakal na cirkevný rozvod s Kuchařovou, uspokojili sa aj s občianskym sobášom

Keď sa zíde trojica dlhoročných kamarátov Ondřej Brzobohatý (41), Jakub Prachař (40) a Libor Bouček (43), je vždy veselo. Všetci sú rovesníci a majú aj podobný spôsob humoru, pričom si dokážu zo seba navzájom riadne vystreliť. Všetci traja sa zišli aj v českej verzii televíznej humoristickej relácie Inkognito, ktorú dobre poznajú aj diváci televízie JOJ. Trojicu kamarátov dopĺňa Daniela Brzobohatá (45), ktorá tiež nechodí pre ostré vtipy ďaleko.

Zdá sa, že Ondřej Brzobohatý našiel konečne tú pravú v jeho pomerne čerstvej manželke Daniele, s ktorou sa zobrali iba vlani v septembri na romantickom mieste pri Gardskom jazere v Taliansku. Keď prišlo v relácii Inkognito k otázke zlatej svadby, ktorá sa oslavuje po päťdesiatich rokoch manželstva, Daniela dala jasne najavo, že si uvedomuje realitu ich vzťahu. "My ju oslávime pod zemou," zhodnotila so smiechom trpký fakt ich trošku oneskoreného manželstva. Vyznelo to dosť kruto, na čo moderátor Libor Bouček zareagoval so smiechom smerom k Ondrovi: "Mám pocit, že ťa manželka práve zabila!"

Na odľahčenie situácie sa rozhodol promptne zareagovať Jakub Prachař: "Nie, nie. Bude to v kryte, ktorý teraz spoločne budujú. Kryt lásky." No potom prišiel od Daniely zlatý klinec, ktorý sa tak trochu dotkol aj dvoch ondrejových exmanželiek. "Keby si nevyplytval predchádzajúce pokusy a šiel rovno na istotu, možno by sme to spolu oslávili," vytkla manželovi so smiechom.

Ondřej bol hosťom aj v jojkárskom Inkognite:

Ondřeja sa ale tieto drsné poznámky rozhodne nedotkli, napokon, aj tento druh humoru je jednou z vecí, ktoré manželov Brzobohatých spájajú. Napokon, je pravda, že by sa musel dožiť aspoň deväťdesiatky a Daniela ešte o päť rokov viac, aby mohli osláviť 50. výročie svadby. On sám si na margo ich zoznámenia vraj rád pospevuje slová z Rottrovej pesničky: "Měli jsme se potkat dřív, zdá se mi. Mohli jsme se vznášet výš nad zemí...". Obaja si svoj vzťah teraz ale užívajú naplno a z navonok uzavretej a vážnej Daniely je po boku Ondřeja rozžiarená a vtipná žena. Keby sa im podarilo priviesť do rodiny dieťatko, zrejme by im už nič viac ku šťastiu nechýbalo.

Najčítanejšie