Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Patrasovej praskli nervy! Dve žiadosti o rozvod, možno aj viac!
Zdielať na

Patrasovej praskli nervy! Dve žiadosti o rozvod, možno aj viac!

Archívna reportáž

Len máloktorá manželka by predýchala 7 rokov trvajúcu neveru manžela

O popularite českého saxofonistu Felixa Slováčka (80) svedčí aj to, že sa o ňom práve nakrúca nový dokument s názvom Felix Slováček – magická Šumava, ktorý bude mať premiéru na budúci rok. Keďže sa dotýka jeho bohatého života, nemohla v ňom chýbať ani jeho manželka, herečka Dagmar Patrasová (67), ktorá poukázala aj na negatívne stránky ich vyše štyridsaťročného spolužitia.

​O známom manželskom páre Dagmar Patrasovej a Felixovi Slováčkovi povedala nedávno ich jediná dcéra Anička Slováčková, že "sa obaja milujú, aj keď na seba strašne nadávajú, tak sú to najlepší priatelia, ktorí bez seba nedokážu fungovať", no tiež dodala, že ide o "zaujímavý toxický vzťah", aký ona rozhodne nechce napodobiť. O silných putách s manželom Felixom, napriek jeho záletom, prehovorila aj sama Dagmar v dokumente, ktorý sa práve nakrúca.

Aj keď sa počas sedemročného vzťahu Felixa s jeho mladou milenkou Luciou Gelemovou v médiách uvádzalo, že mu jeho manželka Dagmar Patrasová vyhrážala rozvodom, až pred kamerami v dokumente sa zverila ako to naozaj bolo. "Povedala by som, že viackrát, dvakrát ale určite," priznala počet pokusov o rozvod ich manželstva kvôli jeho neverám.

Felix prejavil v tomto rozhovore prvýkrát aj sebareflexiu:

Na svoju obranu Felix reagoval po svojom, akoby sa ani nedialo z jeho strany nič zásadne vážne. "Nie vždy to, čo robím, je správne, ale nemôžem si pomôcť," konštatoval v dokumente po Dádinom vyjadrení sa k jeho záletom. K jeho milenkám totiž zďaleka nepatrila len Lucia Gelemová. Už na začiatku ich manželstva sa Dagmar chcela s Felixom rozviesť, keď zistila, že vernosť nie je jeho silná stránka. Spomenula speváčku Jitku Zelenkovú, ktorú vraj prichytila s manželom inflagranti. "Našla som ich doma v posteli," zverila sa v dokumente Patrasová, ktorá má, zdá sa, božskú trpezlivosť, hoci to nezvláda najlepšie a útechu hľadá na dne poháriku. Napriek všetkému s Felixom zostala až dodnes a je už jasné, že rozvod u nich neprichádza do úvahy.

Pre ženu

Najčítanejšie