Jasno
15°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Zaľúbený Peter Nagy! Ukázal novú lásku, dáva mu poriadne zabrať!
Zdielať na

Zaľúbený Peter Nagy! Ukázal novú lásku, dáva mu poriadne zabrať!

Archívna reportáž

Na svoj výzor a imidž si spevák a hudobník Peter Nagy (65) vždy veľmi potrpel a zostalo mu to dodnes. Stal sa idolom mnohých žien, ale možno sčasti aj preto mu nevyšlo manželstvo a neskôr aj ďalšie vzťahy. Dva roky po ukončení deväť rokov trvajúceho vzťahu s výrazne mladšou priateľkou, teraz priznal, že má novú lásku, ktorá ho navyše udržuje v dobrej fyzickej forme. A nie je za tým nič pikantné.

​Azda nikto by spevákovi Petrovi Nagyovi netipoval jeho vek. Aj po šesťdesiatke si zachoval štíhlu a pevnú postavu, za ktorú vďačí nielen génom, ale aj drine vo fitku, ako sa priznáva. "Keď som mal 33 rokov, začal som chodiť do fitka. Kvôli kondícii. S občasnými prestávkami to robím dodnes a rád," uviedol nedávno na jeho instagramovom profile. Na potvrdenie pridal aj fotku v športovom úbore a poznamenal: "Pomaly si zvykám, že som vo fitku vždy ten najstarší." Aktuálne má ale aj ďalšiu motiváciu k cvičeniu.

"Povedal som to na koncertoch, že s vekom je treba bojovať. A každý si myslel, že začnem hovoriť o tom, že chodím do fitka, ako že chodím, áno, ale... Mám priateľku, ktorá je trénerka fitness, takže ja musím chodiť. Bojovať ale musíš aj tým, že sa zoznamuješ s technológiami," priznal Nagy svoj postoj a zároveň aj nový vzťah, čím prekvapil nielen moderátora televíznej talkshow Neskoro večer,  ale aj divákov. "Čo, čo, priateľka je fitnesska?" nenechal si Marcin ujsť príležitosť na ďalšie detaily.

Spevák mu ochotne odpovedal: "Ona trénuje fitness a aplikuje to na mne. Som taký prvý na rane. Chodíme do fitka a cítim sa dobre, človeče." No predsa len už aj Peter cíti, že to nie je ako zamladi. "Cítim sa dobre do 20. hodiny, potom príde únava, potom ale príde víno a zase som to ja," odľahčil so smiechom svoje slová o tréningoch s priateľkou. A zdá sa, že je to skutočne vážne, Peter Nagy totiž zjavne vzal svoju novú lásku so sebou na nakrúcanie a aspoň na pár sekúnd ju kamera aj predstavila svetu. Zdá sa, že spevák ostáva verný blondínkam.

Petrova nová priateľka:

youtube/screenshot Neskoro večer

Zdielať na

Najčítanejšie