Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ten sa vedel oženiť! Helena Vondráčková dala manželovi mega dar za obrovské peniaze!
Zdielať na

Ten sa vedel oženiť! Helena Vondráčková dala manželovi mega dar za obrovské peniaze!

Archívna reportáž

Už niečo vyše 21 rokov tvoria Helena Vondráčková (76) a Martin Michal (65) manželský pár a sú si navzájom veľkou oporou a vedia si spoločne užívať život naplno. Martin je akčný typ, pilotuje ich súkromné lietadlo, vychutnáva si aj jazdu na člnoch a autách. Helena v ňom má aj zdatného manažéra, bojuje za ňu aj na súdoch, hoci podľa mnohých to so žalobami až preháňa. Z lásky a za všetko, čo pre ňu urobil, mu k jeho 65. narodeninám darovala poriadne hodnotný dar.

​Stálica na hudobnom nebi, stále skvelo vyzerajúca speváčka Helena Vondráčková, si popri úspešnej kariére vie dopriať aj chvíle relaxu spolu s manželom Martinom Michalom v záhrade ich domu v Řitke pri Prahe, či na hausbóte na Slapoch, pri ktorom majú pristavený veľký motorový čln, na ktorom brázdia okolité vodné plochy. Sú v neustálom pohybe, medzi extrémnejšie aktivity patrí lietanie na ich súkromnom lietadle. Martin Michal je vlastníkom pilotného preukazu a lietadlá sú jeho srdcovkou. Ďalšou je ale aj jazda na veľkých silných autách.

Presne také mu darovala a dala upraviť k jeho narodeninám Helena Vondráčková. "Dnes ho priviezli, mal som obrovskú radosť, je to taký môj maznáčik," pochválil sa v rozhovore pre ŽivotvČesku.cz Helenin manžel a manažér v jednom. "Helenka mi ho kúpila už vlani a teraz sme ho nechali upraviť, som z toho nadšený," dodal k svojmu offroad autu Hummer H2, ktorý vyzerá naozaj veľmi impozantne a podobne impozantná je aj suma za toto auto. K daru pre svojho manžela sa vyjadrila aj speváčka, ktorá priznala, že jej to v skutočnosti veľa nehovorí.

Helenka si stále užíva život naplno:

"Chcela som mu urobiť radosť, takže sa to podarilo, mám radosť, že Martin je spokojný," zverila sa Helena. "Ja mu hovorím Cirkus Humberto, je teraz taký široký, že sa mi zdá, že sa okrem nás už nikto nevojde na cestu. Som vášnivá, a trúfam si povedať, aj dobrá vodička, ale riadiť tento »tank« asi nebudem," vysvetľovala s tým, že to nebolo celkom jednoduché s jeho výberom a kúpou, ako keď sa kupuje bežné auto. Mnohí muži môžu Heleninmu manželovi len ticho závidieť, na druhej strane, v tomto páre je to on, kto sa musí prispôsobovať kariére jeho slávnej manželky.

Pre ženu

Najčítanejšie