Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ivana Gáborík "zlomila rekord" v počte WOW komentárov! Nič iné sa na TOTO ani povedať nedá!
Zdielať na

Ivana Gáborík "zlomila rekord" v počte WOW komentárov! Nič iné sa na TOTO ani povedať nedá!

Archívna reportáž

Ivana Gáborík je právom považovaná za jednu z najkrajších žien v našom šoubiznise. Celý život sa venovala spoločenským tancom a vďaka televíznej tanečnej súťaži sa stala napokon známa na celom Slovensku. Spolu s bratom zaujali nielen ladnými pohybmi, ale aj mimoriadne príťažlivým vzhľadom a dokonalými figúrami. A obaja si to držia, hoci už netancujú.

Ivana Gáborík, predtým Surovcová, je manželkou jedného z našich najúspešnejších hokejistov od júla roku 2017, no pár tvoria už desať rokov. Marián si môže skutočne gratulovať, lebo jeho manželka vyzerá stále rovnako - ani gram navyše a snáď ani vrásky nepribudli. Ivana sa o seba totiž skutočne ukážkovo stará.

Pravdou ale je, že nepochybne je za jej dokonalou postavou aj genetika, teda stavba tela, ktorú ak raz niekto nemá, tak jej proporcie nedosiahne, ani keby sa zodral v posilňovni a pri behu zároveň. Napokon, dôkazom úžasného metabolizmu a "pamäti" jej tela je aj to, že aj po pôrode bola v podstate už o pár týždňov ako prútik. 

Marián vie, že má doma poklad:

​Treba dodať aj to, že Ivana v tehotenstve na pohľad nepribrala okrem bruška s bábom a jeho "výbavou" takmer nič navyše, hoci tvrdila, že údaj na váhe hlásil plus 18 kíl. Tie sú už dávno preč a nielen tie. Ivana sa už od šestonedelia pravidelne ukazovala cvičiac v ich luxusnej vile, či už v domácej posilňovni, plávaním v bazéne, alebo len tak, na karimatke so závažím, ktorým bola neraz samotná dcérka Bella.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Teraz pridala ďalšiu podobnú fotku, no touto mnohým skutočne vyrazila dych. Odetá v športovom priliehavom úbore s odhaleným bruchom ukázala "pekáč buchiet", aký si azda väčšina ľudí nevypracuje za celý život, nieto trištvrte roka po pôrode. "Wow", "top", "sexi" - ľudom nebolo treba ani iné slová, aby vyjadrili obdiv nad tým, čo vidia, pričom obdivné komentáre pribúdali rýchlosťou blesku. A evidente aj Ivana je spokojná, vysmiata na fotke doslova žiari. Aby aj nie - krásna, štíhla, úspešná, zabezpečená, milujúca a milovaná mama a manželka, viac si už snáď ani želať nemôže.

Súvisiace články

Najčítanejšie