Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Celý ocko, alebo skôr starý otec?! Unikla fotka malého Archieho, je rozkošný!
Zdielať na

Celý ocko, alebo skôr starý otec?! Unikla fotka malého Archieho, je rozkošný!

Archívna reportáž

Hoci Meghan a Harry aktuálne výrazne víria vody avizovaným rozhovorom s Oprah Winfrey, zdá sa, že súkromie ich rodinky by chceli naďalej nechať čo najviac ukryté pred zrakmi verejnosti. Nielenže tajili druhé tehotenstvo až do pomerne vysokého štádia, ale ani svojho prvého synčeka Archieho príliš na obdiv svetu nevystavujú.

Fotky Meghan a Harryho s ich onedlho dvojročným synčekom Archiem sú skutočne veľmi vzácny úkaz. Jeho rodičia jednak nemajú profil na sociálnych sieťach, odkedy im kráľovná zakázala používať slovo "royal", ktoré bolo aj v názve ich profilu na Instagrame, a na druhej strane stále svorne tvrdia, že im veľmi záleží na súkromí. Napokon, preto aj údajne odišli z Británie, kde boli ako poprední členovia kráľovskej rodiny až príliš pod drobnohľadom.

Ich tvrdeniu o túžbe po súkromí však dosť výrazne odporujú ich kroky, keď nadviazali spoluprácu s Netflixom, Spotify a aktuálne najmä poskytli exkluzívny rozhovor azda najslávnejšej moderátorke sveta - Oprah Winfrey. Ten sa odvysiela už 7. marca a zrejme pôjde o jeden z najsledovanejších programov roka, Oprah si už v upútavke dala záležať, aby prilákala čo najviac ľudí.

Meghan a Harry prednedávnom zverejnili najkrajšiu správu:

​V talkshow sa ale zrejme neukáže aj malý Archie, zato o jeho aktuálnu fotku sa postarala rodinný priateľ Meghan a Harryho, ktorý zverejnil záber zachytený počas návštevy u páriku vojvodov. Hoci záber vzápätí zmazal, bol "vonku" dosť dlho na to, aby si ho mnohí stihli skopírovať a už sa šíri internetom. Hoci fotka nie je úplne kvalitná a Archie má navyše sklonené hlavu, vidno dosť na to, aby sa opäť potrvdilo, že dočista zdedil otcovu "ohnivú" hlavu, teda je úplne hrdzavý. 

Na instagramovom profile venovanom Meghan Markle s vyše 700 tisíc sledovateľmi sa fanúšikovia herečky rozplývajú nad rozkošným princom, no nevedia sa celkom dohodnúť, či sa chlapček podobá viac na otca, alebo na starého otca. Aby nedošlo k omylu - nie na princa Charlesa, ale na otca Meghan, Thomasa Marklea. Treba uznať, že v tom zábere, aký sa dostal na svetlo sveta, je možné uznať pokojne aj obe verzie, no azda o trošku viac predsa len to bude Harry. V každom prípade, fanúšikovia sú už celí nedočkaví, akého súrodenca chlapček dostane. O pár týždňov, kedže Meghan je už podľa všetkého čerstvo v poslednom trimestri, by to malo byť jasné. 

Súvisiace články

Najčítanejšie