Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Po piatykrát sa oženil! Hviezdny herec má manželku mladšiu ako je jeho syn!
Zdielať na

Po piatykrát sa oženil! Hviezdny herec má manželku mladšiu ako je jeho syn!

Archívna reportáž

Tomu sa povie vytrvalá viera v manželský zväzok. Druhé je bežné, tretie ešte nie je celkom neobvkylé, ale piate manželstvo je už skutočne pomerne ojedinelý úkaz a značí buď veľkú lásku, alebo že ten "papier" už človek neberie celkom vážne. Ktovie ktorý z týchto prípadov je oscarový herec Nicholas Cage, v každom prípade, po piatykrát vyslovil povestné "áno".

Nicholas Cage patril medzi najväčšie herecké hviezdy najmä v 90. rokoch, keď chrlil jeden trhák za druhým. Intenzitou filmovania nepoľavil ani v novom miléniu, no zväčša už jeho filmy nedosahovali také úspechy, ako staršie akčné snímky. Skala, Con Air, Tvár toho druhého, 8MM, 60 sekúnd, Mesto anjelov či Leaving Las Vegas pozná azda každý. No napriek obrovskému úspechu a mnoho miliónovým honorárom súkromie herca také idylické nebolo.

Prvé manželstvo s herečkou Patriciou Arquette trvalo 6 rokov. Druhé manželstvo s Lisou Marie Presley, Elvisovou dcérou, trvalo necelé štyri mesiace. Najdlhšie vydržalo tretie manželstvo s Alice Kim. Počas 12 rokov spoločného života prišiel na svet aj Cageov druhý syn, teraz 15-ročný Kal-El, prvého, dnes už 30-ročného Westona, mal zo vzťahu s herečkou Christinou Fulton, do manželstva ale nevstúpili. Najkratšie trvalo Cageove štvrté manželstvo s Erikou Koike. Vzali sa presne pred dvomi rokmi a o štyri dni požiadal herec o anulovanie manželstva. Obaja vraj boli pri uzatváraní manželstva prudko intoxikovaní a nevedeli, čo robia.

Pozrite si úryvky z Cageových skvelých výkonov:

Piate manželstvo uzavrel herec 16. februára a jeho manželka má opäť japonské korene, ako majú aj Alice Kim a Erika Koike, píše portál Daily Mail. Riko Shibata má 26 rokov, je teda o celých 31 rokov mladšia, ako jej slávny manžel. Svadobný ceremoniál sa konal v hoteli Wynn Casino v Las Vegas, no tentokrát nešlo o žiadny skrat v opojení. Pár sa zasnúbil ešte minulý rok v auguste. "Odišla z New Yorku späť do Japonska, ja som sa vrátil do Nevady a nevidel som ju ešsť mesiacov. Sme spolu fakt šťastní a sme nadšení zo spoločne stráveného času, tak som jej proste cez FaceTime povedal, že si ju chcem vziať," priznal Nicholas zvláštny priebeh online zásnub cez aplikáciu v rádiovej šou svojho brata Marca Coppolu.

Pozrite si fotky z obradu:

Snúbenica dostala prsteň z čierneho zlata s čiernym diamantom, Cage jej ho poslal kuriérskou službou. Zjavne povedala áno, lebo o sedem mesiacov neskôr už stála odetá v slávnostnom tradičnom kimone čiernej farby prikrývajúcom biele šaty po boku herca v čiernom trblietavom obleku. V prítomnosti blízkych a dokonca aj Cageovej bývalej manželky Alice Kim, s ktorou má dobrý priateľský vzťah, si povedali už definitívne záväzné "áno". Sobášny obrad v hoteli stál zhruba 25 tisíc eur, na koľko vyšla hostina už ale známe nie je. Išlo ale údajne o veľmi príjemnú a láskyplnpú oslavu lásky. Snáď to bude už hercove posledné manželstvo a vydrží "navždy"

Súvisiace články

Najčítanejšie