Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Narnia sa vracia do kín
Zdielať na
TopStar

Narnia sa vracia do kín

V novom filme majú deti Pevensovci za úlohu nájsť zničené kráľovstvo, ktoré ovládol diabolský tyran kráľ Miraz a nastúpil na trón pravoplatného kráľa - princa Caspiana. <b>VIDEO: ukážka z filmu</b>

Svet Narnie sa vracia na veľké obrazovky s Princom Caspianom z tretej knižnej série spisovateľa C.S. Lewisa. Herec Ben Barnes a režisér Andrew Adamson sa včera stretli na červenom koberci na premiére filmu v New Yorku so spolupracovníkmi a kamarátmi.

Nechýbali medzi nimi Tilda Swinton, Liam Neeson, Peter Dinklage a štyri deti Pevensovci William Moseley, Anna Popplewell, Skandar Keynes a Georgie Henley.

Adamson sa vrátil k režírovaniu filmu po snímke Lev, čarodejnica a šatník, ktorý v roku 2005 zarobil v USA 291 miliónov dolárov.

V tomto filme majú deti za úlohu vrátiť do Narnie a nájsť zničené kráľovstvo, ktoré ovládol diabolský tyran kráľ Miraz. Deti s pomocou stvoriteľa Narnie Aslanom, musia vrátiť na trón právoplatného kráľa princa Caspiana.


 
Hlavnú úlohu princa Caspiana dostal britský herec Ben Barnes, ktorý si minulý rok zahral Hviezdny prach, avšak nikdy nehral vo veľkorozpočtovom filme. Len on sám zarobil 100 milónov dolárov.

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie