Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Módna polícia. Známe tváre hodnotí stylista Hornyak (37)
Zdielať na
Móda

Módna polícia. Známe tváre hodnotí stylista Hornyak (37)

Eva Cifrová, Boris Hanečka či Petra Ficová. Aj tieto známe tváre si od hlavy po päty obzrel módny stylista Marián Hornyák. Udeľoval aj body

Modelka Eva Cifrová nás všetkých prekvapila, blúzka zapnutá až pod krk. "Veľmi sa mi páči, že siahla po takom dlhom náhrdelníku, ktorý ten zrak ešte viac odpútava od tých partií, na ktoré sme u nej zvyknutí," opisuje Marián. Eva u Mariána zabodovala najmä čižmami.

Eve dáva plné tri body.

TV JOJ

V porovnaní s Evou však riadne zavýstrihovala playmate Megan. Marián tvrdí, že fajn. "Páčiť sa mi to páči, len by som nechcel byť jej doktor, asi si je vedomá svojej dobrej imunity," konštatuje stylista.

Megan, dostala od Mariána dva body.

TV JOJ

Známa vylepšovateľka celebritných tváričiek doktorka Pallová opäť nesklamala. "Vyzerá šarmantne, myslím, že na príležitosť adekvátne oblečená, výstrih tam máme rafinovane zakrytý viazaním, tak prečo nie," dodáva.

Alenka, plné tri body.

TV JOJ

Obuvníkove deti chodia bosé....alias módny guru Boris Hanečka. "Ľudia od módy chodia väčšinou v čiernom, podla možností od hlavy po päty... Boris to celkom osviežil tou bordovou, ktorá je táto burgundy aktuálnom farbou," tvrdí Hornyák.

Ešte že tak, Boris, dnes to máš za dva body.

TV JOJ

Exmoderátorka Lucia Wirthová sa bezproblémov "vyprsila". "Nechápem, prečo na Slovensku ešte stále vzdycháme pri veľkom výstrihu, veď keď máme doňho čo dať dáme. Toto je myslím si ten šťastnejší prípad," hovorí stylista.

Pekné a odvážne, Lucka, máš od nás 2 body.

TV JOJ

Celebritná fotografka Petra Ficová Mariána zaujala svojimi čižmamy. Lacné teda neboli. "Tieto čižmy to nie sú čižmy, to je už objekt. Taký dizajnérsky kúsok, ktorý bude hrať prím vo väčšine outfitov. Je dôležité ich neprehlušiť inými kúskami," dodáva Hornyak.

Čo sa aj Petre podarilo, preto máš od nás plný počet bodov.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články