Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Modelka Amenová (28): Mám dve deti, chudnem
Zdielať na
Móda

Modelka Amenová (28): Mám dve deti, chudnem

Ženy tvrdia, že chudnú kvôli sebe, ale určite sa chcú rovnako páčiť aj mužom. O to ťažšie je to pre dámu, ktorá má po pôrode pár kíl naviac. Modelka Amenová je presne prototyp takejto ženy. Vyzerá skvele...

"Každý má taký pocit, že sa nemusí doma upravovať, ale aj ten muž sa rád pozrie na peknú ženu," hovorí Amenová. Už len čerstvo umyté vlasy, nakrémovaná a svieža pleť a pekne nalakované nechty zvýšia každej žene sebavedomie.

"Ja hovorím za seba, že keď vidím nejakú krásnu ženu a ja som neupravená, tak si poviem, ako hrozne vyzerám," tvrdí. Muži však neustále tvrdia, že žena je najkrajšia so strapatými vlasmi v ich tričku a hneď potom, ako sa prebudia.

"Ja si myslím, že to hovoria iba žiarlivci, ale jasné, je to sexy. Žena ale musí mať pekné vlasy, byť pekne upravená, mať peknú pleť, peknú postavu," vymenováva modelka. Anička je mama dvoch malých detí a tiež jej času na skrášľovanie nezostáva veľa, avšak tvrdí, že čo i len vrstva maskary jej dokáže vylepšiť deň.

Momentálne modelka na materskej dovolenke má po dvoch deťoch neuveriteľne štíhlu postavu. Napriek tomu, že si občas chodí aj zacvičiť, pri dvoch deťoch sa o pravidelnosti hovoriť veľmi nedá. Aj preto sa nebráni používať aj vymoženosti dnešnej doby.

"Určite nie, pretože ak to žene pomôže, aby bola spokojná, prečo nie... Roky idú, gravitácia funguje, takže treba si pomôcť," dodáva Amenová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na