Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 8 - Jana Slačková (19)
Zdielať na
Móda

MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 8 - Jana Slačková (19)

Predstavujeme vám siedmu z dvanástky finalistiek súťaže Miss Slovensko 2014, Janu Slačkovú.

Jana Slačková má 19 rokov a študuje žurnalistiku a najviac ju zaujíma práca v rozhlase alebo v televízii. "Postupom času by som sa rada dopracovala k práci moderátorky," prezradila sympatická brunetka.

Mladú slečnu totiž teší komunikácia s novými ľuďmi a spoznávanie nepoznaného. Aj preto sa prihlásila do súťaže Miss Slovensko. "Na miss som sa prihlásila preto, lebo som chcela spoznať nových ľudí, nové zážitky," upresnila Jana.

Ostatné finalistky sú podľa nej veľmi milé a príjemné a prípravy na finále sú pre ňu zábavou. "V kolektíve sa mi páči, aj keď chlapčenský kolektív by bol lepší." Ani sa nečudujeme, že Jana takto rozmýšľa. V ženskom kolektíve sa  pohybuje dlhodobo. Ona je totiž tanečnica. "Tancu sa venujem od šiestich rokov, najprv klasika, základy, cez disko až k hip hopu, ktorému sa venujem aktívne," prezradila finalistka s číslom 8.

Janku ste mohli vidieť aj vy. S tanečnou skupinou v ktorej pôsobí často cestujú po Slovensku. Aj preto si asi najviac zo všetkých finalistiek užíva nácviky s choreografom. Sympatická brunetka nám o sebe prezradila, že si vždy ide pevne za svojím cieľom. Jana má dlhodobý vzťah. "Sme spolu štyri a pol roka, ale nebývame na jednom mieste, je to láska na diaľku," upresnila brunetka. Zatiaľ im to vraj funguje, tak nech to tak aj ostane.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na