Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Modelky Skoncová (26) a van Derham (35) hviezdia...
Zdielať na
Móda

Modelky Skoncová (26) a van Derham (35) hviezdia...

American dream! Snom každej modelky je preraziť v Hollywoode, avšak cesta za slávou vôbec nie je jednoduchá. Kataríne Van Derham a Soni Skoncovej sa to podarilo.

Obe sú vo svete modelingu veľmi populárne a známe. Okrem nespočetných reklám v USA sa Soňa Skoncová preslávila aj na Oscaroch po boku Sashu Cohena. "Je to ťažké, ale dá sa to. Keď človek chce, tak sa dá všetko," hovorí Soňa Skoncová.

Katarína van Derham je v USA ozajstná celebrita. V LA pôsobí už 15 rokov. Bývalá frajerka Tommyho Lee teraz vlastní svoj vlastný magazín. Týmto dámam sa American dream splnil. "Ja mám tých snov dosť a vkuse zadám nové a snívam a snívam," hovorí Katarína.

O tom, že naše slovenské dievčatá patria medzi najkrajšie na svete sa v Kalifornii presvedčíte na každom rohu. "Sú vzrušujúce, veľmi vzrušujúce," myslí si miestny mladík.

Byť krásna a vedieť po anglicky však nestačí. To sú len základy, ktoré modelka musí mať ak chce v Hollywoode preraziť. Potrebné sú však aj iné finty. "Amerika je úplne iná. Tu majú radi dievčatá sebavedomé. Zdravo sebavedomé, ktoré vedia otvoriť ústa a povedať svoj názor," hovorí Skoncová. "Naučte sa jazyk. Naučte sa americkú kultúru v prvom rade, aby ste vedeli chápať Američanov," dodáva Van Derham.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Maroš Kočan

Zdielať na