Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kríza?! Peštová sa odsťahovala s deťmi do USA, bez Haberu
Zdielať na

Kríza?! Peštová sa odsťahovala s deťmi do USA, bez Haberu

Spevák Pavol Habera (56) tvorí roky pár s krásnou českou topmodelkou Danielou Peštovou (47). Majú spolu dve deti. Práve tie zbalila Peštová a odišla s nimi naspäť do USA. Líder skupiny Team ale s rodinou nevycestoval.

V roku 2000 si do oka padli krásna česká topmodelka Daniela Peštová a populárny slovenský spevák Pavol Habera. Stal sa z nich jeden z najstabilnejších párov šoubiznisu. 

Habera odišiel za svojou láskou do New Yorku, kde v tom čase pôsobila. Zostali tam napokon štyri roky. V Amerike sa im narodila aj prvá spoločná dcéra Ella. 

USA vymenili za Prahu, Habera začal porotcovať v šou Slovensko hľadá Superstar, kúpili si neďaleko Bratislavy dom. Narodil sa im syn Paul Henry. 

​Peštová si však podľa všetkého na život v Európe už nedokázala zvyknúť, a tak sa s deťmi odsťahovala naspäť do Spojených štátov.

"Daniela a Paľo sú stále spolu. No s tým rozdielom, že Daniela sa pred časom presťahovala z Prahy do USA, kde predtým žila. V Česku si jednoducho ani po tých rokoch nedokázala zvyknúť a s deťmi sa rozhodla odsťahovať. Keďže Paľo má v Česku a na Slovensku mnoho kšeftov, nemohol sa zbaliť a odísť. Keď sa mu dá, chodí za rodinou za veľkú mláku," informovala Pluska.

Vypočujte si Haberove najväčšie HITY:

Súvisiace články