Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Škvaridlová (32) presedlala z Miliónového tanca na módny biznis
Zdielať na
Móda

Škvaridlová (32) presedlala z Miliónového tanca na módny biznis

Asi iba skalní fanúšikovia televízie JOJ budú vedieť o kom je reč, keď napíšeme Dobrava Škvaridlová. Pre tých čo nevedia, táto dáma súťažila v reality šou Miliónový tanec. Dnes sa viac ako tancu venuje móde.

Dobrava je žena mnohých tvárí. Útla žienka sa stále venuje tancu a dokonca má aj tanečnú skupinu, s ktorou sa predviedla aj na turné JOJka v meste, no zdá sa, že omnoho viac ju baví móda.

Založila si totiž vlastnú značku oblečenia, ktorého hlavným artiklom sú... tepláky. Vidíte dobre - tepláky. "Navrhujem a šijem to, čo mne osobne chýba v šatníku a myslím si, že to chýba aj iným ženám,"  hovorí na margo svojej módnej tvorby Dobrava.

No nie sú to len tepláky rozmanitých strihov a farieb. Dobrava navrhuje aj odvážne šatové kreácie, bundy, sukne, topy... Väčšinou kombinuje viacero látok a viacero farieb a vďaka tomu vyzerajú jej modely veľmi sviežo a pestro.

"Milujem byť v pohodlnom a milujem si deň užívať,"  tanečnica a módna návrhárka v jednom. Čo miluje viac - či tanec alebo módu - to sa dozviete v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Alexandra Hinková

Zdielať na