Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Hviezdny model (18) sa čoskoro stane otcom!
Zdielať na

Hviezdny model (18) sa čoskoro stane otcom!

Jedna z najžiarivejších hviezd súčasného modelingu Lucky Blue Smith na Instagrame oznímol, že s partnerkou Stormi Bree čakajú dieťa. Iba o pár hodín na to sa spoločne ruka v ruke vydali na slávnostnú večeru magazínu V do reštaurácie Laperouse v Paríži, kde finišoval týždeň módy.

Rodák z amerického Utahu sa v modelingu pohybuje už od dvanástich rokov. S pôvabnou kolegyňou, ktoré je o osem rokov staršia ako on, randí od minulého roka. Oznámenie, že spolu čakajú dieťa, bolo o to viac prekvapujúce. 

Navzdory svojmu veku a parádne rozbehnutej kariére sa ale úlohy otca nemôže dočkať. "Ahojte ľudia. Chcem sa s vami podeliť o dôležitú súčasť môjho súkromia. Mám krásne správy. Stormi a ja budeme mať bábätko. Je senzačné vidieť, ako je môj život požehnaný. Som taký šťastný a už sa tej úžasnej skúsenosti nemôžem dočkať," napísal. 

https://www.instagram.com/p/BRWZaNFAODX/?taken-by=luckybsmith

Pohľadný 189 centimetrov vysoký blondiak s nezameniteľným pohľadom má na konte kampane pre značky Tom Ford, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Gap či L'Oreal. Patrí medzi najžiadanejšie tváre v obode. So svojimi sestrami založil skupinu, kde hrá na bicích.

Súvisiace články