Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Martinka z Turca (30). Moja premena? Katastrofa!
Zdielať na
Móda

Martinka z Turca (30). Moja premena? Katastrofa!

Čo by za to iné dali! Milé dámy, predstavte si, že sa vám celý deň venuje tím profesionálov a odborníkov. Kaderníčka vám zmení vlasy, vizážistky líčením podčiarknu to, čo je na vás pekné, kostymérky vám oblečú trendové kúsky a nakoniec v plnej paráde zapózujete fotografovi. Skvelé, nie? Predstavte si, že Kleopatra z Turca takýto komfort okomentovala slovom: Katastrofa.

Martinka prišla vlakom do Bratislavy a a kvôli premene vstávala veľmi skoro. "Som vstávala ráno o piatej. Som taká nevyspatá ani kôň," boli prvé slová Kleopatry z Turca. Nevyspatá, ale pripravená na zmenu. "Tak blond nemusia byť, ale strihať by sa nemuselo," tvrdila Martinka. 

Monika, Heňa, Aďa a Maroš. Tím profesionálov a skvelých odborníkov. Kaderníčka, maskérka, kostymérka a fotograf. Ľudia, ktorí sa starajú o moderátorské tváre televízie Joj. Tentoraz do parády vzali Martinku z Turca. Aj keď to bolo náročné, zmenili ju. "Určite zmena farby, nejaká regenerácia vlasov, nejakú dobrú vlasovú injekciu oživujúcu. A uvidíme, či stmavíme tú farbu alebo oživíme blond. To sa dohodneme," navrhla Martinke zmenu kaderníčka Monika Jung. "No to môže byť v pohode, ona sa lepšie v tom vyzná než ja," povedala pred vlasovou procedúrou Kleopatra z Turca. 

Výsledok bol skvelý, ale spokojnosť v Martininých očiach by ste hľadali márne. Hnevalo ju niekoľko odstrihnutých milimetrov, jej roky nestrihaných vlasov. "Ja sa nesťažujem. Iba tú šticu, že mám zle a na to trošku ostrihané, lebo ja nie som zvyknutá na strihanie. Ale farbu peknú zvolila...," hovorí Martina.

Po odchode zo salónu mala Martinka chuť nielen si šticu očesať, ako sama hovorí, ale dať si aj poldeci. V tento náročný deň to však nebolo možné. Modré tiene, podľa možnosti čo najvýraznejšie a obočie také, ako samo narástlo. Martinka stanovila podmienky a šikovná maskérka mohla začať.

"Pani Martinke sme zmenili tiene v akých pôvodne prišla. Ale charakter tam zostal, modrá linka tam je. Úprava obočia je potrebná, ale pani Martinka je spokojná so svojim," komentuje zmenu maskérka Heňa Potančoková. S obočím Martinka spokojná bola, ale s prácou maskérky Heni nie. "Ja nevravím nič radšej, katastrofa," povedala Martinka.

Keďže pomaly sa ani Martinka nespoznávala, premenu sme zakončili moderným outfitom, ktorý pre slovenskú Kleopatru pripravili kostymérky. "Vyzerá super. Je taká trendy, svieža, celkovo ju to opeknilo a omladilo," hovorí na margo zmeny oblečenia kostymérka Aďa Chorvatovičová. Ale ani v tomto prípade sme celebritke z Turca neulahodili.

A tak sme dúfali, že si užije aspoň pózovanie pred objektívom."To je mika. Fotenie, maľuvanie, česanie, to sú muky," hovorí Martina. Starostlivosť ako o hviezdu z móla sa jej teda nepáčila. Našťastie. "Ja som neni modelka. Nebola som, ani nikdy nebudem...," uzavrela fotenie Kleopatra.

Zmenená aj keď s chybičkami krásy sa už nevedela dočkať odchodu. Na trojhodinovú cestu vlakom sa aj patrične pripravila. V prvom bufete na stanici si kúpila červené vínko. "Dajte mi liter, lebo mi ide vlak. Tak aj liter a pol." S fľašou červeného nastúpila do vlaku, zamávala a po dni strávenom v salónoch odišla späť, do Turca.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na