Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Krainová (40): Starnem, pomáham si operáciami
Zdielať na
Móda

Krainová (40): Starnem, pomáham si operáciami

Zdroj: Facebook/Simona Krainová

Skrášľovacie praktiky môžu byť rôzneho druhu. Preto netreba hneď všetko nazývať plastikou, bráni sa modelka Simona Krainová. Priznáva totiž, že si ku kráse pomáha operáciami. Starnutie nezastavíš, dodáva. sa nehanbí, že podstúpila malé vylepšenie.

Krainová sa tvári, že sa nehanbí. Za to, že podstupuje malé vylepšenie.

"Ja poznám aj modelky, ktoré si nechali upravovať nos a zväčšovať pery," hovorí modelka. Správny doktor a správny zákrok! Podľa nej nie je plastika, ako plastika.

"Ja mám kamarátku, ktorá dlho riešila viečka a všetci ju odhovárali, urobila to u dobrého doktora a vyšla tak, že oči má krásne a neviete prečo," vysvetľuje. Simona Krainová si pod nôž zatiaľ neľahla, avšak..

"Propagujem botox, alebo také tie zákroky na nejakú dobu, ktoré vyprchajú, nemám problém, páči sa mi to, už som vyskúšala," priznáva Krainová. Experimentovala s vedomím, že účinky po čase zmiznú a jej tvár sa na trvalo nezmení.

"Nikdy by som nešla do žiadnych extrémov. Nikdy som nemala kamenný výraz, ani čelo bez mimiky," tvrdí modelka. Simona sa nebojí priznať aj to, že bojuje so stárnutím. "Ja si myslím, že je blbosť si myslieť, že budeme krásne do 70-tky a vrásky sú krásne, lebo v nich vidíte čas.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na